Căutare MDM

Buletin

Motorul Daewoo Leganza

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni - Acum 16 ani și 5 luni #8087 prin manual-mecanic
Motor Daewoo Leganza Publicat de manual-mecanica
Am o problemă și, dacă mă puteți ajuta, e minunat.
Am un Daewoo Leganza din 1998, cutie de viteze automată, motor pe benzină de 2000 de litri. Problema este următoarea: Aici, în Paraguay, în capitală, dealerul Daewoo nu mai comercializează piese de schimb pentru această marcă și, din moment ce motorul mașinii mele se defectează încetul cu încetul, trebuie urgent să schimb janta. Așadar, întrebarea mea este: Ce alt model Daewoo are același kit de jante ca Leganza, ca să pot cumpăra și eu unul și să-l înlocuiesc?
Ultima editare: acum 16 ani și 5 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8106 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re:Motor Daewoo Leganza
Salut, ce mai faci?

Aici, în Spania, avem o problemă similară: o piesă de schimb este învechită. Asta înseamnă că nu se mai produce. Mergem la un atelier de tuning și ne iau piese de altă marcă. Dacă nu găsesc nimic, caută cel mai apropiat produs posibil și îl refac la dimensiunea de care ai nevoie. De obicei, nu este foarte scump.

Nu știu dacă te va ajuta cu ceva, dar sper că da.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8136 prin manual-mecanic
Salut, prietene!
Încearcă segmenții Monza 2000cc. Am un Espero de 2000cc, iar segmenții Monza 2000cc se potrivesc bine. Totuși, poți cere sfaturi de la un service de reparații motoare. Reține că marea majoritate a pieselor Daewoo nu sunt GM.
Sper că te ajută.B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8137 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru ajutor. Dacă cea de la Monza se potrivește, atunci e minunat, deoarece piesele de schimb pentru mașina respectivă sunt ieftine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8138 prin manual-mecanic
Salut prietene, cred că jantele Monza cu motor de 2000cc se potrivesc perfect. Mult succes și ține-mă la curent.