Căutare MDM

Buletin

Motorul Daewoo Leganza

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni - Acum 16 ani și 6 luni #8087 prin manual-mecanic
Motor Daewoo Leganza - Publicat de manual-mecanica
Am o problemă și orice ajutor ar fi binevenit.
Am un Daewoo Leganza din 1998 cu transmisie automată și motor pe benzină de 2000cc. Problema este că aici, în Paraguay, în capitală, reprezentanța Daewoo nu mai comercializează piese pentru această marcă și, din moment ce motorul mașinii mele se defectează încetul cu încetul, trebuie urgent să înlocuiesc segmenții de piston. Așadar, întrebarea mea este: Ce alt model Daewoo folosește același set de segmenți de piston ca Leganza, ca să pot cumpăra unul și să înlocuiesc segmentul?
Ultima editare: acum 16 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #8106 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Motor Daewoo Leganza
Salut, ce mai faci?

Aici, în Spania, avem o problemă similară atunci când o piesă de schimb devine învechită. Asta înseamnă că nu se mai produce. Ceea ce facem este să mergem la un service aftermarket și ei ne procură piese aftermarket. Dacă nu le găsesc, vor găsi cea mai apropiată variantă posibilă și le vor recondiționa la dimensiunea necesară. De obicei, nu este foarte scump.

Nu știu dacă te va ajuta cu ceva, dar sper că da.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #8136 prin manual-mecanic
Salut, prietene!
Încearcă să folosești segmenții de piston de la un Monza de 2000cc. Eu am un Espero de 2000cc, iar segmenții de la Monza de 2000cc se potrivesc bine. Totuși, poți cere sfatul unui service auto. Reține că majoritatea pieselor Daewoo nu sunt de la GM.
Sper că te ajută.B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #8137 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru ajutor. Dacă piesa de la Monza se potrivește, atunci e minunat, deoarece piesa pentru mașina respectivă e ieftină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #8138 prin manual-mecanic
Hei prietene, cred că jantele Monza cu motorul de 2000cc se potrivesc perfect. Mult succes și ține-mă la curent.