Căutare MDM

Buletin

soluție pentru defecțiuni ale motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8021 prin manual-mecanic
Soluție pentru defecțiunea motorului Publicat de manual-mecanica
Știu deja ce are.

Ceea ce e în neregulă cu el este că pompa de injecție, care este responsabilă și de aspirarea motorinei din rezervor, nu este capabilă să furnizeze suficientă atunci când ceri o încărcare completă, așa că cedează.

Verificarea pe care am urmat-o a fost să dau separat combustibilul direct la pompă, și nu cedează.

Apoi am crezut că ia aer dintr-un tub. Am tot repetat de la pompă invers, verificând toate tuburile căutând o scurgere sau o admisie de aer până mi-am dat seama ce se întâmplă.

Este pompa capabilă să furnizeze motorină din rezervor?

Soluția este să atașezi o pompă electrică pentru a asista pompa de injecție, care costă 200 de euro. În felul acesta eviți schimbarea pompei de injecție, care costă în jur de 1.400 de euro.

Mulțumesc pentru răspuns.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8065 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Soluție pentru defectarea motorului
Dragă prietene, ce tip de motor și ce model de pompă de injecție raportezi defecțiunea? Aștept cu nerăbdare. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.