Căutare MDM

Buletin

Supapă EGR Ford Explorer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8045 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Supapă EGR Ford Explorer
Iată-l!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8064 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult... Tot ce-mi mai rămâne de făcut este să mă pun la treabă!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8098 prin manual-mecanic
L-am dus la service și, ca să fiu sincer, nu părea prea murdar, dar după o scurtă perioadă de condus, martorul motor s-a reaprins, așa că l-am scanat și a revenit cu aceleași coduri. Unde pot găsi numerele de piesă FORS sau Motorcraft pentru a comanda supapa EGR și DPF? Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8108 prin manual-mecanic
Bună ziua din nou,

numărul piesei EGR este 5L2Z9D475B, iar garnitura EGR este 2W7Z9D476AA. Dar spune-mi ce probleme întâmpini, ce coduri îți afișează computerul?
Un EGR defect provoacă în mod normal un ralanti instabil și oarecum neregulat, un sunet smucit când încerci să accelerezi etc.
Nu adăuga piese la vehicul până nu știi dacă se defectează. Ține-mă la curent, vom rezolva problema, cu stimă, Jürgen.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8110 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru informații. Codurile pe care le afișează sunt P0401 și P041pd. Nu observ prea multe diferențe în manevrabilitate, cu excepția faptului că turația crește ușor uneori.

Cu cele mai bune urări.