Căutare MDM

Buletin

Cod radio Honda Pilot 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #7967 prin manual-mecanic
COD RADIO HONDA PILOT 2003 Publicat de manual-mecanica
Prieteni de pe forum, sunt puțin nou în domeniul ăsta. Problema mea este că am deconectat bateria unui HONDA PILOT din 2003 și radioul a prins un cod și nu știu cum să-l resetez. Am găsit un autocolant în habitaclu, dar nu știu dacă acela este codul. Am încercat să-l introduc, dar am o problemă pentru că pot introduce doar numerele de la 1 la 6, iar acesta pe care l-am găsit are numărul 7 și nu pot obține nimic. Aș aprecia dacă cineva ar avea procedura. Radioul este un PANASONIC CQ-JH8261Z MODEL 39100-S9V-A100 SERIA 11178225

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #7968 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Cod radio Honda Pilot 2003
Uite, cum spui pe bună dreptate, codul este în general în torpedou. Cred că pentru numerele care nu sunt acolo, cum ar fi șapte și șase, ții apăsat 1 câteva secunde. Există o modalitate, asta e sigur. Există o pagină unde explică. Caută pe Google și o să-ți iasă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8178 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Cod radio Honda Pilot 2003
Sau verifică în spatele scrumierei (ar trebui să o scoți ca atunci când o cureți), cel puțin la Accord-ul pe care l-am avut, codul era acolo.

Noroc.