Căutare MDM

Buletin

Honda CBR1000RR 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni - Acum 16 ani și 7 luni #7928 prin manual-mecanic
Honda CBR1000rr 2007 Publicat de manual-mecanica
Am probleme cu încărcarea electrică a motocicletei mele. Am înlocuit deja bateria, dar s-a descărcat. Are un kilometraj mic, așa că este foarte puțin probabil să fie de la alternator și/sau redresor. Aș aprecia foarte mult dacă cineva care are o motocicletă similară ar putea împărtăși câteva informații.
Cu stimă,
Marco A.
Ultima editare: acum 16 ani și 7 luni . Motiv: Nu includeți adresele de e-mail.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7933 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema Honda CBR1000rr 2007
Nu include adresa ta de e-mail în postările de pe forum, mai ales nu fără a o ascunde. Tot ce vei obține este o căsuță poștală de spam. Dacă vrei ca oamenii să te contacteze, cel mai bine este să folosească sistemul intern de mesagerie al site-ului web. Ai putea chiar să creezi un grup pe rețeaua socială pentru a partaja informații despre Honda ta. Este important să incluzi modelul vehiculului tău în profilul tău, astfel încât alți proprietari să te poată găsi cu ușurință.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7939 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Honda CBR1000rr 2007
Nu mă pricep prea bine la motociclete, dar cred că problema ta este alternatorul. Oricum, e ușor să verifici cu un multimetru dacă ai unul; dacă nu, orice electrician te poate ajuta. Trebuie doar să-l conectezi la baterie și să verifici cât de încărcat produce. Există o metodă manuală de a verifica dacă alternatorul se încarcă corect, folosită în mod obișnuit la mașini. Îmi imaginez că poți încerca la fel și pe motocicletă. Lasă-l la ralanti și deconectează un born al bateriei în timp ce motocicleta funcționează. Dacă se oprește, problema este alternatorul. Apoi trebuie doar să-ți dai seama care piesă este defectă, deoarece alternatoarele de motociclete funcționează diferit, cu o înfășurare excentrică care se rotește în interiorul unei carcase. Dar dacă te ajută, ascultă-mi sfatul.

Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7940 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema Honda CBR1000rr 2007
Salut Kikemert, ți-am trimis o cerere de prietenie. Aș dori să vă includ pe toți cei care participați activ la forum în grupul meu de prieteni, ca să pot lua în considerare opiniile voastre și să vă țin la curent cu noile evoluții. Dacă doriți, vă rog să o acceptați și să vedeți cum funcționează rețeaua socială.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7948 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Honda CBR1000rr 2007
Ok, pur și simplu nu știu cum sau unde este acceptat. Dacă îmi explici, te-aș ajuta cu plăcere, ca întotdeauna.