Căutare MDM

Buletin

Curea accesorii

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7777 prin manual-mecanic
Curea accesorii Publicat de manual-mecanica
Salut colegi, vă scriu să întreb dacă cineva are schema capacului de curea care controlează toate accesoriile unui Volkswagen Gol Country din 2007 echipat cu motor diesel, este complet echipat cu aer condiționat și servodirecție, a venit cu curea ruptă și din moment ce nu văd cum se instalează nu vreau să risc să o pun, vă pot spune că s-a rupt când fulia alternatorului s-a deplasat spre exterior, am reparat deja asta și din moment ce are întinzător automat ajutat de un mic amortizor de tensiune nu îndrăznesc să o pun fără să știu poziția lui exactă, vă mulțumesc foarte mult și cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7786 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re:Curea accesorii
Salut prietene, am fotografia pentru postare, dar sunt nou aici și nu știu cum să o încarc. Sper să primesc niște feedback util. Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7790 prin manual-mecanic
Jos unde scrii mesajul pentru forum scrie alege imaginea sau fișierul de atașat, apasă pe răsfoire, alegi fișierul sau imaginea și cu butonul dreapta al mouse-ului îl selectezi și gata.:woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7794 prin manual-mecanic
Îți trimit fișierul cu toate modelele mărcii. Sper să rezolve problema ta. Voi încărca mult material puțin câte puțin. Îmbrățișări, Julio.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7801 prin manual-mecanic
Apreciez foarte mult ajutorul tău, dar nu pot accesa fișierul sau nu-l găsesc și nu știu cum să fac asta. Îmbrățișări.