Căutare MDM

Buletin

Reglarea supapelor la un motor Nissan B11

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7727 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Reglarea supapelor la un motor Nissan B11
Pentru Europa, Sunny B11 cu motor 1.5 (cod motor E15) are supapele de admisie și evacuare reglate la 0.28 mm când este cald, dar presupun că reglajul ar trebui să fie același în întreaga lume. Aceste informații provin din baza de date Autodata. Deși specialitatea mea sunt vehiculele germane, sper că vă pot ajuta cu orice altceva. Îmi iubesc profesia și îmi place foarte mult să încerc să rezolv problemele discutate pe acest forum și pe altele.
Sper că acest raport este util. Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7730 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Reglarea supapelor la un motor Nissan B11
Dacă mașina este mai veche, aș recomanda să folosiți indicatoare de 25 și 30, sau dacă sunt prea zgomotoase, să folosiți toate indicatoarele de 30 deodată. Dar cred că indicatoarele de 25 și 30 vor fi suficiente.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7733 prin manual-mecanic
Motorul acela are un joc al supapelor de 0,28 mm și este reglat la temperatura normală de funcționare, adică atunci când este cald. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7736 prin manual-mecanic
Prieteni, sunt foarte recunoscător pentru informațiile și ajutorul oferit, deoarece acestea permit unui începător în repararea navelor (doar ca hobby) să progreseze și, de asemenea, să ajute și pe alții care încep. Aș dori să menționez că sunt electrician industrial specializat în automatizări, așa că aș fi bucuros să ajut pe oricine în acest domeniu. Înțeleg că acest site nu este neapărat despre asta, dar deocamdată, aceasta ar putea fi contribuția mea. Mulțumesc încă o dată și cele mai bune urări din Puerto Varas, Chile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7742 prin manual-mecanic
Mă bucur că informațiile au fost utile, dar din moment ce ai menționat că nu ești mecanic, am o întrebare: știi cum se reglează supapele? Distribuția și suprapunerea supapelor? Ei bine, dacă ai nevoie de mai multe informații, întreabă-ne, te vom ajuta cu plăcere. Și e minunat să găsești un compatriot aici. Salutări din Coquimbo, Chile.