Căutare MDM

Buletin

Reglarea supapelor la un motor Nissan B11

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7727 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Reglarea supapelor la un motor Nissan B11
Pentru Europa, motorul Sunny B11 1.5, cod motor (E15), are un reglaj al supapelor hot-set de 0,28 mm. Cu toate acestea, presupun că reglajul ar trebui să fie același pentru toată lumea. Aceste informații sunt preluate din baza de date Autodata. Deși specialitatea mea sunt vehiculele germane, sper că vă pot ajuta cu orice altceva. Îmi iubesc profesia și îmi place foarte mult să încerc să rezolv unele dintre problemele discutate pe acest forum și pe altele.
Sper că acest raport vă va ajuta. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7730 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Reglarea supapelor la un motor Nissan B11
Uite, dacă mașina are deja câțiva ani, aș recomanda să-i dai 25 și 30, sau în caz contrar, dacă sună prea vechi, chiar 30, dar cred că cu 25 și 30 vei fi bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7733 prin manual-mecanic
Motorul acela are un joc al supapelor de 0,28 mm și sunt reglate la temperatura normală de funcționare, adică când sunt calde. O îmbrățișare și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7736 prin manual-mecanic
Prieteni, sunt foarte recunoscător pentru informațiile și ajutorul oferit, deoarece prin intermediul acestora, un începător în repararea navelor (doar ca hobby) poate avansa și, de asemenea, poate ajuta și pe alții care încep. Vreau să vă spun că sunt electrician industrial și lucrez în automatizări, așa că orice ajutor în acest domeniu ar fi o plăcere pentru toată lumea. Înțeleg perfect că site-ul nu este despre asta, dar deocamdată, aceasta ar putea fi contribuția mea. Încă o dată, vă mulțumesc și salutări cordiale din PTO VARAS, CHILE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7742 prin manual-mecanic
Mă bucur că informațiile au fost utile, dar din moment ce ai menționat că nu ești mecanic, am o întrebare. Știi cum se reglează supapele? Ordinea și alinierea încrucișată a supapelor? Ei bine, dacă ai nevoie de mai multe informații, întreabă. Vom fi bucuroși să te ajutăm. E minunat să găsești un compatriot aici. Salutări din Coquimbo, Chile.