Căutare MDM

Buletin

Reglarea supapelor la un motor Nissan B11

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7716 prin manual-mecanic
Am probleme cu o supapă din mașină care pocnește și am nevoie ca cineva să știe care este reglajul supapelor pentru acest motor sau de unde pot descărca aceste informații.
Mulțumesc anticipat,
Jalta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7717 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Reglarea supapelor la un motor Nissan B11
ȘASIUL ESTE UN B11, DAR ARE MOTOR MOTORINĂ SAU BENZINĂ, CILINDRATĂ, COD MOTOR

NE MAI
MULTE DETALII ȘI VOM ÎNCERCA SĂ TE AJUTĂM. NU VA ARE SALUTĂRI DIN TENERIFE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7718 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Reglarea supapelor la un motor Nissan B11
Sunt de acord cu Izquierdo. Te rog să oferi mai multe informații despre anul de fabricație al vehiculului, combustibilul pe care îl folosește, dacă are sau nu reglaj al supapelor, dacă are tije de supape sau culbutoare etc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7719 prin manual-mecanic
Îmi pare rău, doamnelor maeștri, dar nu mă pricep prea bine la mecanică în general, dar vreau să învăț. Datele pe care le am despre mașină sunt un Nissan Sunny 1.5 DX din 1991. Din câte am aflat în Mexic, a fost vândută sub numele de Tsuro până în 1989 sau 1990. În plus, motorul are o mecanică de bază, fără injecție electronică, așa că presupun că are doar 2 supape pe cilindru. Sper că aceste informații vă ajută și vă mulțumesc deja foarte mult pentru ajutor.
Salutări din Pto Varas, Chile,
Jalta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7720 prin manual-mecanic
Bună ziua! Pe capota motorului există o plăcuță de identificare care indică modelul vehiculului, tipul motorului, codul culorii și informații despre alte componente. Verificați secțiunea tip motor și vedeți tipul de motor din mașina dumneavoastră sau documentul de înmatriculare. Numărul motorului indică și tipul de motor.