Căutare MDM

Buletin

Problemă cu partea frontală a unui Civic din '95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7712 prin manual-mecanic
Un salut respectuos.

Problema mea – dacă se poate numi așa – este că am nevoie de informații detaliate despre cum se demontează suspensia față a unui Honda Civic DX din 1995, inclusiv cum se curăță etrierele, cum se instalează rulmenții roților spate și rulmenții axului față (acesta este termenul folosit în țara mea, Republica Dominicană, pentru capătul roții față) și specificațiile corecte de cuplu.

Vă mulțumesc anticipat.

Cu sinceritate,

Marcos Lorenzo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7715 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Problemă cu suspensia față a unui Civic din 1995
Suspensia față nu are multe componente, dar pentru început, trebuie să slăbiți șuruburile roților și piulița butucului față. Ridicați vehiculul pe cric și scoateți roata, apoi slăbiți piulița butucului, deconectați amortizorul și capătul bielei de direcție și, în final, articulațiile sferice superioare și inferioare, dacă are ambele. Apoi, dacă doriți, puteți slăbi arborii de direcție. Acum, pentru a curăța etrierele, scoateți-le din cele două șuruburi mari din spate. Deconectați conducta de frână și scoateți-o. Prin orificiul în care intră conducta, introduceți o tijă subțire și tocită și loviți-o ușor de piston până când iese. Curățați totul cu apă și uscați-l foarte bine, de preferință cu aer comprimat. Ungeți garniturile de cauciuc și reasamblați totul. Pentru rulmenții roților, dacă nu aveți manualul, îi puteți strânge până când roata se blochează, apoi îi puteți deșuruba un sfert de tură și apoi îi puteți strânge din nou o optime de tură. Asta e tot. Asigurați-vă că frânele nu sunt blocate. Cuplul de strângere va depinde de faptul că rulmentul este drept sau elicoidal.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.