Căutare MDM

Buletin

Încălzire stație Daewoo Nubira

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7629 prin manual-mecanic
Încălzire stație Daewoo Nubira Publicat de manual-mecanica
Am un Daewo Bubira Station 1.6 și am înlocuit deja de două ori radiatorul. Problema este că se aburesc geamurile, iar aerul rece iese pe o parte și aerul cald pe cealaltă. Este o adevărată bătaie de cap în fiecare iarnă. Nu vreau să-l trimit la un mecanic și vreau să demontez sistemul eu însumi ca să văd ce se întâmplă. Un mecanic mi-a recomandat să folosesc un lichid pentru a etanșa orice scurgeri din sistemul de încălzire, dar problema persistă. Aș aprecia ajutorul dumneavoastră în rezolvarea ei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7632 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Încălzire stație Daewoo Nubira
Salut Valenzuela!
Îți recomand să consulți acest link:
gm.ws123.net/EN/GMDE_TIS_START.html
. Este un manual complet GM/Daewoo. Acolo poți găsi defecțiunea și tot ce ține de Nubira ta
. Mult succes!
B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7655 prin manual-mecanic
Ce mai faci, drama pare ușoară, mai întâi verifică dacă nivelul apei din radiator scade, de asemenea, trebuie să ai o clapetă de admisie a aerului din exterior deschisă sau blocată, trebuie să scoți grila de plastic de sub parbriz, spune-ne cum a fost.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7657 prin manual-mecanic
În primul rând, care a fost motivul schimbării încălzitorului?

Care geamuri se aburesc, geamul panoramic, ușile laterale? Dacă se întâmplă asta, s-ar putea să fie din cauză că clapetele de ventilație nu sunt reglate corect, adică nu etanșează și nu lasă să intre nici aer cald, nici rece. Dacă sunt făcute din clapete, când le miști, vei auzi un zgomot când lovesc pereții unde ar trebui să etanșeze. Acest lucru este valabil dacă comanda ta este manuală. Dacă comanda ta este electronică, acestea se mișcă prin intermediul unor motoare electronice mici. S-ar putea să nu facă cursa completă și să fie defecte. Ar trebui să le înlocuiești. Ar trebui să faci niște demontări pentru a ajunge la ele și a verifica.

Să presupunem că clapetele ajung la cursa lor. Dacă este o mașină de câțiva ani, cel mai probabil clapetele și-au pierdut căptușeala, așa că, chiar dacă clapeta ajunge la cursa lor, nu etanșează. Și ai o pierdere de ventilație prin gurile de ventilație.

Acum, referitor la faptul că iese rece pe o parte și cald pe cealaltă, ar putea fi o lipsă de agent frigorific în sistemul de aer condiționat. La unele mașini, când le umpli cu agent frigorific, încep să se răcească de la stânga la dreapta, altele de la dreapta la stânga. Cu excepția cazului în care ai încălzire individuală. Acum, în legătură cu lichidul recomandat de mecanic, care este motivul? Personal, nu recomand acele lichide.

Sper că ceea ce am spus ajută. Dacă e ceva, suntem aici. Cu cele mai bune gânduri.:woohoo: