Căutare MDM

Buletin

Încălzire stație Daewoo Nubira

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7629 prin manual-mecanic
Sistem de încălzire stație Daewoo Nubira - Publicat de manual-mecanica
Am un Daewoo Bubira Station Wagon 1.6 și am înlocuit deja de două ori sistemul de încălzire. Problema este că se aburesc geamurile, iar aerul rece iese pe o parte și aerul cald pe cealaltă. Este un adevărat coșmar în fiecare iarnă. Nu vreau să duc mașina la un mecanic și vreau să demontez sistemul eu însumi ca să văd ce ar putea fi în neregulă. Un mecanic mi-a recomandat să adaug un lichid de etanșare pentru a verifica dacă există scurgeri în sistemul de încălzire, dar problema persistă. Aș aprecia ajutorul dumneavoastră în găsirea unei soluții.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7632 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema Încălzire stație Daewoo Nubira
Salut Valenzuela!
Îți recomand să consulți acest link:
gm.ws123.net/EN/GMDE_TIS_START.html.
Este un manual complet GM/Daewoo; poți găsi acolo problema și tot ce ține de Nubira ta
. Mult succes!
B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7655 prin manual-mecanic
Cum merge treaba? Pare ușor. Mai întâi, verifică dacă nivelul apei din radiator scade. De asemenea, s-ar putea să ai o clapetă de admisie a aerului din exterior deschisă sau blocată. Trebuie să scoți grila de plastic de sub parbriz. Spune-mi cum merge.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7657 prin manual-mecanic
În primul rând, care a fost motivul schimbării încălzirii?

Care geamuri se aburesc, parbrizul sau geamurile laterale? Dacă se întâmplă acest lucru, s-ar putea datora faptului că cablurile de ventilație nu sunt reglate corect, adică nu etanșează și nu lasă să intre aer, fie cald, fie rece. Dacă sunt acționate prin cablu, veți auzi un zgomot când le mișcați, deoarece ating pereții unde ar trebui să etanșeze. Acest lucru se aplică dacă controlul este manual. Dacă controlul este electronic, acestea sunt mișcate de motoare electronice mici. Este posibil ca acestea să nu își finalizeze întreaga gamă de mișcare și să fie defecte. Ar trebui înlocuite, dar ar trebui să dezasamblați puțin mașina pentru a le accesa și verifica.

Să presupunem că ventilația se mișcă complet. Dacă este o mașină mai veche, este foarte probabil ca ventilația să-și fi pierdut etanșeitatea, motiv pentru care, chiar dacă ventilația își atinge întreaga gamă, nu etanșează corect. Și întâmpinați scurgeri de aer prin ventilație.

Acum, în ceea ce privește aerul rece care vine dintr-o parte și aerul cald din cealaltă, ar putea fi din cauza lipsei de agent frigorific în sistemul de aer condiționat. La unele mașini, când reîncărcați agentul frigorific, aerul începe să se răcească de la stânga la dreapta, iar la altele de la dreapta la stânga. Cu excepția cazului în care aveți încălzitoare individuale. Cât despre lichidul recomandat de mecanic, care este motivul? Personal, nu recomand aceste lichide.

Sper că acest lucru vă ajută. Spuneți-mi dacă aveți nevoie de altceva. Cu cele mai bune gânduri.:woohoo: