Căutare MDM

Buletin

Probleme cu transmisia automată F4Eat a modelului Tracer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7569 prin manual-mecanic
Cutia de viteze neutralizează în treapta a doua și durează mult timp să cupleze treapta. Am nevoie de sfaturi sau de manualul de service pentru cutia de viteze ca să văd dacă o pot demonta. Orice ajutor mi-ați putea oferi ar fi de mare ajutor.

Adresa mea de e-mail este

Vă mulțumesc foarte mult anticipat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7619 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu transmisia automată Tracer F4EAT
Primul lucru pe care ți-l recomand este să nu încerci să-l repari singur, e complicat și necesită o atenție extremă pentru a evita deteriorarea ulterioară.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #11873 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Probleme cu transmisia automată Tracer F4EAT
Dragă prietene, locuiesc în Maracaibo... cine poate să-mi repare... Sunt deja disperat/ă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12062 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Probleme cu transmisia automată Tracer F4EAT
Frate, nu e cutia aia. Schimbă senzorul TPS și vei vedea cum face modificările fără nicio problemă.