Căutare MDM

Buletin

Alimentare distribuitor carburator Nissan

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni - Acum 16 ani și 6 luni #7566 prin manual-mecanic
Alimentare distribuitor carburator Nissan Publicat de manual-mecanica
Scriu cu o întrebare. Poate cineva are un Nissan Sentra care nu are indicator. Am dus mașina la mecanic și mi-a spus că piesa defectă era distribuitorul. Am cumpărat unul identic cu aprindere electronică. Acesta are doi pini pentru alimentarea bobinei. Întrebarea mea este următoarea:
Am instalat deja un distribuitor electronic într-un Nissan Sentra cu carburator, motor E16. Am totul pregătit, cu excepția unui mic lucru: conexiunea de la bobină are 2 „dinți” unul pentru pozitiv și celălalt pentru negativ, sunt plasați ca și cum ar fi decalate, unul este mai aproape de perimetru și celălalt puțin mai în interiorul centrifugei. Care este + și care este -. Nu am niciun dispozitiv pentru a testa polaritatea (tester) și trebuie doar să conectez aceste 2 cabluri pentru a o testa, dar nu vreau să o fac până nu sunt sigur de polaritate.

Dacă îl conectez cu polaritatea inversată, pot arde modulul sau o componentă sau sunt acestea protejate împotriva acestor scurtcircuite?
Ultima editare: acum 16 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7568 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Alimentare carburator Nissan
Dacă problema este polaritatea, este vorba de a vedea care dintre pinii pe care îi menționezi este conectat la masă, undeva conectorul negativ trebuie conectat la masa corpului alternatorului, dacă nu ai un tester sau o lampă de testare, va trebui să folosești această metodă, acum dacă îl conectezi invers cel mai probabil vei provoca daune, există un test neortodox care în opinia mea nu este bun, dar conform electricienilor este eficient, conectezi un cablu la pozitivul sau negativul bateriei și cauți unde atinge cablul unul dintre pini dacă face scântei nu este acolo, nu îl recomand dar este o modalitate, deoarece tăietura produsă este atât de mică, în timp nu provoacă daune deoarece cablul este partea cea mai slabă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7571 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7620 prin manual-mecanic
Dacă te-a ajutat, suntem în regulă. Dacă nu ai reușit să rezolvi problema, întreabă și îți voi spune cum să faci o lampă de testare pentru măsurarea curentului. Sunt foarte ușor de făcut și ieftine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7624 prin manual-mecanic
Bună ziua,
cred că următorul link te-ar putea ajuta:
www.simporal.pt/main.php?id=26&pag=94&detalhe=1&prod=1496
Cu stimă