Căutare MDM

Buletin

PIERDERE DE PUTERE LA ISUZU RODEO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7541 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: PIERDERE DE PUTERE ISUZU RODEO
Dacă există o admisie de aer suplimentară față de cea indicată de debitmetru, da, dacă nu, această separare pe care o menționezi permite trecerea suplimentară a aerului? Cu alte cuvinte, aspiră aerul pe acolo sau este doar strâmbă și nimic mai mult?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7547 prin manual-mecanic
Nu, e doar îndoit. Am vrut să-ți spun și că mașina se întoarce mereu pe dos, mai ales la coborâre.
Și încă ceva, știi cumva capacitatea rezervorului de benzină? Specificațiile pe care le-am găsit spun că este de 113 litri, dar se umple cu 42 litri. Sau e indicatorul modificat? Am mers cu rezervorul „gol” și martorul luminos nu se aprinde și nici nu a rămas aprins.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7557 prin manual-mecanic
Se poate să fi adaptat un tambur pentru că cel original este scump și în momentul instalării nu l-au plasat corect și plutitorul nu este în poziția corectă, aprinderile inverse pot fi din cauza stării proaste a supapelor, dar dacă au făcut motorul ar fi trebuit să verifice și să regleze supapele, altfel este și un motiv de pierdere de putere, deoarece explozia apare atunci când supapele de evacuare sau admisie nu sunt închise, dar este mai vizibilă la evacuare, de asemenea, este bine să verificați dacă toate firele bujiei au curent și furnizează o scânteie capabilă să aprindă amestecul, dar supapele sunt în general problema, acum exploziile pe care le menționați au legătură și cu reglarea incorectă a vehiculului, adică dacă cureaua de distribuție nu este sincronizată corect, cu un dinte în plus sau cu unul mai puțin în avans sau întârziere, produc explozii și, de asemenea, pierderi de putere.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7646 prin manual-mecanic
Salut, am încercat deja convertorul catalitic, dar nu arde. Am măsurat presiunea în pompa de combustibil și a ieșit 10 lbs.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7653 prin manual-mecanic
și compresia cilindrilor?