Căutare MDM

Buletin

CORN

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7512 prin manual-mecanic
CLAXON Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, AS VREA SĂ VAD DACĂ MĂ POATE AJUTA CINEVA! AM O RULOTĂ DIN 98 ȘI NU FUNCȚIONEAZĂ CLAXONUL. ÎMI SPUN CĂ ESTE ARJUL CEASULUI ȘI AS VREA SĂ-MI SPUNEȚI DACĂ SE POATE REPARA ȘI CUM SE FACE SAU TREBUIE SĂ-L CUMPĂR? MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7514 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale pe tema CLAXONULUI
În general, reparațiile sunt posibile, dar pentru Chrysler-uri sunt scumpe. Dacă claxoanele funcționează direct de la baterie (adică bateria este în stare bună), ar trebui să faceți o conexiune paralelă cu cea existentă. Este mai ușor și mai economic. Dacă doriți să o restaurați la setările din fabrică, există piese de schimb disponibile. Pentru a repara piesa deteriorată, ar trebui să o verificați de un electrician. Desigur, pare ciudat că această piesă s-ar deteriora; aproape niciodată nu se întâmplă. De obicei, există o siguranță și un releu de control. Verificați aceste piese înainte de a face orice. Poate că ceea ce v-au spus nu a fost adevărat și încearcă să vă înșele. Încercați și vedeți ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7518 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Ce am uitat să menționez este că atunci când rotesc volanul complet într-o parte sau alta, emite un semnal sonor, dar nu în poziția normală.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7593 prin manual-mecanic
BUNĂ, CEL MAI PROBABIL ARE UZURĂ LA CONTACTUL CĂRMEI. DEMONTAȚI CĂRMA ȘI REPARAȚI UZURA CU STANIU. MULȚUMIT NOROC