Căutare MDM

Buletin

CORN

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7512 prin manual-mecanic
CLAXON Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, AS VREA SĂ VAD DACĂ MĂ POATE AJUTA CINEVA! AM O RULOTĂ DIN 98 ȘI NU FUNCȚIONEAZĂ CLAXONUL. ÎMI SPUN CĂ ESTE ARJUL CEASULUI ȘI AS VREA SĂ-MI SPUNEȚI DACĂ SE POATE REPARA ȘI CUM SE FACE SAU TREBUIE SĂ-L CUMPĂR? MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7514 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re:HORN
în general reparația există, dar la Chrysler este scumpă, ceea ce ar trebui să faci dacă claxoanele funcționează direct cu bateria, adică este în stare bună, este să faci o conexiune paralelă cu cea pe care o ai, este mai ușor și mai convenabil economic vorbind, dar dacă vrei să o lași din fabrică dacă piesa de schimb există, și pentru a repara cea deteriorată ar trebui să verifici, cu un electrician, desigur mi se pare ciudat că această piesă s-ar deteriora, aproape niciodată nu se întâmplă, de obicei există o siguranță și un releu de comandă, verifică aceste piese înainte de a face orice, poate ce ți-au spus nu este adevărat și vor să te înșele, încearcă și vezi ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7518 prin manual-mecanic
MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNS, CE AM UITAT SĂ SPUN ESTE CĂ, CÂND ROTEZI VOLANUL ÎN ORICE PARTE, ÎȘI DUCE LUMEA, DAR NU SE DUCE ÎN POZIȚIA NORMALĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7593 prin manual-mecanic
BUNĂ, CEL MAI PROBABIL ARE UZURĂ LA CONTACTUL CĂRMEI. DEMONTAȚI CĂRMA ȘI REPARAȚI UZURA CU STANIU. MULȚUMIT NOROC