Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la motorul ventilatorului Audi A3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7447 prin manual-mecanic
Defecțiune ventilator Audi A3 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Audi A3 1.9 TDI din 2004. Am o problemă cu ventilatoarele radiatorului. Nu se opresc niciodată, nici măcar cu contactul luat. L-am verificat printr-un scaner de diagnosticare, dar nu arată nicio problemă. Am scos conectorul ventilatorului, dar tot nu se opresc. Am scos conectorul aerului condiționat, dar tot nu se oprește. Am verificat și se pare că este ventilatorul mai mare, cel din stânga, care are un modul intern.
Aș vrea să mă ajutați? Mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7453 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune la motorul ventilatorului Audi A3
Mai am un modul nou, fără alimentare ar trebui să se oprească, se poate repara dar va trebui să apelezi la un electrician, nu vei putea face asta singur, poți face o instalare în paralel conectată la contact și cu un bec mai mic, în orice caz verifică dacă ventilatorul nu este conectat undeva pe parcurs, există ceva care îi trimite un semnal, Audi nu controlează ventilatoarele prin computer.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7466 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune la motorul ventilatorului Audi A3
Uită-te la Audi, cum VW și Seat gestionează similar sistemele electrice. Aceste ventilatoare sunt activate de un modul releu situat sub baterie, lângă radiator. Dacă releul este blocat, se va opri doar prin deconectarea lui de la modulul releu sau de la siguranțele de pe baterie. Una este de 30 de amperi pentru prima baterie, iar cealaltă este de 40 de amperi pentru a doua. Radiatorul are plăcuțe mici de aproximativ 4 centimetri pe 1/2 centimetru.

Dacă releul este blocat, ambele ventilatoare ar trebui să funcționeze direct.

Scanerul nu citește acest tip de defect.

Nu este foarte complicat să remediezi asta; un electrician obișnuit nu ar trebui să aibă probleme în a găsi un diagnostic.
Mult succes.:woohoo: