Căutare MDM

Buletin

obiectivul de temperatură volkwagen 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7446 prin manual-mecanic
Temperatura Volkswagen Gol din 1999 Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, am o întrebare pentru oricine are sau știe despre Volkswagen, am un Gold în atelier, indicatorul de temperatură arată 120 până la 130 de grade, dar vehiculul nu se încălzește, temperatura reală este 96 când electroculul este activat, termostat nou, vulvo de temperatură nou și vulvo-ul unui cablu este nou, cel care trimite semnalul, aici în Chile nu există ceas extern pentru acest model, iar clientul nu vrea să facă o adaptare, ce mă sfătuiți? Știți care este problema, s-a întâmplat cuiva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7468 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re:Temperatura Volkswagen Gol 1999
Ei bine, odată mi-au dus o Fiesta din 2006 la reprezentanță, au schimbat pompa de apă, termostatul, senzorul de temperatură, nu știu ce, și chiulasa, toate astea de două ori. Scoseseră încălzitorul de pe mașina asta, dar când au făcut-o, un furtun de lângă senzorul care îți spune temperatura pe bord, l-au îndoit suficient încât antigelul să treacă încet și să absoarbă mai multă temperatură și să-ți dea o citire falsă. Când scot încălzitorul, îmi fac mereu griji pentru furtunurile care au mereu circulație de antigel.

Pe scurt, dacă au scos încălzitorul punând dopuri oarbe, asta e problema.

Ei bine, senzorul ăsta e într-unul dintre cele două tuburi care merg la peretele de protecție :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7472 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re:Temperatura Volkswagen Gol 1999
Mulțumesc, Gaudencuio 5. Mă voi asigura că nu se va întâmpla asta.