Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU PASSAT V5 150 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7399 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ CU PASSAT V5 150 CP Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, în primul rând, permiteți-mi să mă prezint, fiind nou pe acest forum.
câteva
săptămâni, mi-am cumpărat un Passat din '99, model V5, cu 150 CP. L-am încercat și nu am observat nimic neobișnuit. După două săptămâni, am observat că mașina nu merge bine; zdruncinează la viteză mică și se chinuie să prindă viteză pe autostradă. Adevărul este că sunt puțin speriat, pentru că nu mă pricep prea mult la mecanică. Mașina are 102.000 km (din câte știu eu) și am avut reviziile până la 77.000 km. După aceea, nu mai știu nimic despre ea, nici măcar dacă i s-a schimbat uleiul.
Aș dori sfatul vostru despre ce ar putea fi în neregulă cu ea, ce are și ce ar trebui să fac.

Salutări tuturor și aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7403 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU PASSAT V5 150 CP
Uite, când cumperi o mașină la mâna a doua, primul lucru de făcut este o reglare completă a motorului, schimbând bujiile, firele bujiei, filtrul de aer și filtrul de combustibil. Ultimele două sunt principalii vinovați pentru smucituri. Încearcă asta; nu este scump și o poți face singur. Asta e tot ce îți pot spune pe baza informațiilor limitate pe care mi le-ai oferit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7408 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult. Mă voi uita la bujii și filtre. Sincer, nu mă pricep la mecanică. Îmi puteți spune de unde pot găsi un ghid despre cum se schimbă filtrele și bujiile?

Cu cele mai bune gânduri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7411 prin manual-mecanic
PĂI, CAUTĂ MANUALUL VEHICULULUI. DACĂ NU ÎL GĂSEȘTI, FĂ O POZĂ CU MOTORUL ȘI TRIMITE-MI-O. ÎȚI VOI ARĂTA UNDE SE DUCE. VEȚI NEVOIE DE CÂTEVA SCULE. DACĂ PREFERI SĂ O FACĂ DVS., NU VOR SĂ VĂ CERE ATÂT DE MULT. ÎN ACELAȘI MOD, VA TREBUI SĂ CUMPĂRAȚI SCULE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7481 prin manual-mecanic
Îți trimit niște imagini ca să văd dacă mă poți ajuta. M-am uitat la manualul de mecanică de pe acest site și este foarte generic și abia dacă menționează V5-ul. Știi de unde pot găsi unul mai specific pentru V5-ul din 1999?