Căutare MDM

Buletin

proiectoare de ceață, schemă electrică

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7360 prin manual-mecanic
Proiectoare de ceață, schemă electrică. Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, am o problemă mare. Am nevoie de schema electrică pentru a instala proiectoare de ceață. Am mai instalat câteva înainte, dar nu sunt sigur de conexiunea butonului și dacă este mai sigur să folosesc un comutator conectat la masă sau la fază. Dacă ați putea, vă rog să trimiteți sau să postați schema de conectare electrică pentru un releu cu 4 pini.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni - Acum 16 ani și 8 luni #7361 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Proiectoare de ceață, schemă electrică
Ei bine, poți conecta comutatorul la pozitiv sau negativ; depinde de fiecare tehnician. În diagramele pe care le fac, am tendința să folosesc negativ. Acum, un releu are în general numere pe terminalele sale, și sunt așa:

30 este sursa de alimentare, orice vrei să trimiți (+ sau -).
87 este ieșirea; orice pui pe 30 este ceea ce va ieși când magnetizezi releul.

85 și 86 sunt semnalele pentru activarea releului; evident, unul este pozitiv, celălalt negativ. Unul dintre aceste două trece prin comutator, oricare ai ales (+ sau -). Sper că ți-a fost de ajutor! :woohoo:
Ultima editare: acum 16 ani și 8 luni . Motiv: atașament de informații

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7362 prin manual-mecanic
Am încercat să încarc o foaie care specifică numerele de terminal ale diferitelor relee, dar mă respinge încontinuu spunând că este prea mare. Dacă este utilă, contactați-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7365 prin manual-mecanic
Ți-am trimis un e-mail la adresa ta de e-mail, adresa mea este Deci poți să-l deschizi în liniște, bine? Trimite-mi diagrama cât mai curând posibil. Cu stimă și mulțumesc anticipat.