Căutare MDM

Buletin

proiectoare de ceață, schemă electrică

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7360 prin manual-mecanic
Proiectoare de ceață, schemă electrică Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, am o problemă mare. Am nevoie de schema electrică pentru a instala proiectoare de ceață. Am instalat chiar câteva, dar nu sunt sigur de conexiunea butonului și dacă este mai fiabilă pentru ca întrerupătorul să funcționeze sau să se conecteze la masă sau la curent. Vă rog să-mi trimiteți sau să publicați conexiunea electrică pentru un releu cu 4 pini.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni - Acum 16 ani și 7 luni #7361 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: proiectoare de ceață, schemă electrică
PĂI POȚI CONECTA ÎNTRERUPĂTORUL LA POZITIV SAU NEGATIV, ESTE O PROBLEMĂ DE FIECARE TEHNICIAN, ÎN DIAGRAMELE PE CARE LE FAC INTENȚIONEZ SPRE NEGATIV ACUM, UN RELEU ARE ÎN GENERAL NUMERE PE TERMINALE ȘI ACESTEA SE MUNCĂ AȘA.

30 ESTE ALIMENTAȚIA PE CARE VREI SĂ O TRIMIȚI (+ sau -)
87 este ieșirea pe care o introduci 30 este ceea ce va ieși când releul este magnetizat

85 și 86 sunt semnalele pentru activarea releului, evident unul pozitiv celălalt negativ, unul dintre acele două trece prin întrerupător ceea ce ai ales + sau - Sper că te-am fost de ajutor: urât:
Ultima editare: acum 16 ani și 7 luni de către . Motiv: anexă informativă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7362 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: proiectoare de ceață, schemă electrică
Am încercat să încarc o foaie care specifică numerele de terminal ale diferitelor relee, dar scrie că este prea grea. Dacă te ajută, contactează-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7365 prin manual-mecanic
Ți-am trimis un e-mail la adresa ta de e-mail, adresa mea este , ca să îl puteți deschide liniștit, vă rog să-mi trimiteți diagrama cât mai curând posibil, salutări și mulțumiri anticipate.