Căutare MDM

Buletin

martorul luminos de avertizare intermitent al airbagului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7330 prin manual-mecanic
Indicator intermitent airbag. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor și mulțumesc anticipat. Aș vrea să știu dacă este o problemă serioasă...
Am un Peugeot 206 HDi 2.0 și dintr-o dată martorul luminos al airbagului a început să clipească și nu știu de ce. Am verificat siguranța (în manual este numărul 1 în tabloul de siguranțe, scrie SHUNT, iar siguranța în sine scrie doar 32V, dar nu și amperajul, iar conform manualului acea siguranță este pentru alte lucruri). Chestia e că siguranța este bună și clipește în continuare. Am fost la un atelier oficial Peugeot, dar trebuie să aștept o programare și trebuie să ruleze un aparat de diagnosticare pentru a afla care este problema și trebuie urgent să o repar. Dacă cineva a avut, știe despre sau este familiarizat cu această problemă, vă rog să-mi dați niște sfaturi. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7338 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Martor luminos intermitent airbag
Uite, nu e foarte convenabil să rezolvi astfel de probleme dacă nu ai cunoștințele necesare, pentru că dacă airbag-urile se declanșează din greșeală, te va costa mai mult. Ca să afli ce se întâmplă, trebuie să îl scanezi și să rezolvi problema cu ajutorul unui computer.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7339 prin manual-mecanic
Este adevărat, ai nevoie de un scaner pentru a găsi codul de eroare și a evita ghicitul și modificarea lucrurilor pe baza unor presupuneri. Când martorul luminos al airbagului se aprinde, înseamnă că există o defecțiune a sistemului și, în caz de impact, airbag-ul nu se va declanșa pentru protecția ta. Sperăm că aceste informații îți sunt utile.:woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7344 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru răspunsuri. Nu am avut niciodată intenția să rezolv problema eu însumi; am vrut pur și simplu să înțeleg problema și să am o idee generală despre soluționarea și costul acesteia. Voi aștepta o programare la Peugeot și, după ce vor face un test de diagnosticare, îmi vor spune care este problema. Mulțumesc.