Căutare MDM

Buletin

Problemă cu pistonul unui Nissan Pathfinder V6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8771 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu pistonul V6 al Nissan Pathfinder.
Salut, am văzut cablurile. Problema este că are o bobină. Este bun curentul care ajunge la bobină?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8774 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu pistonul V6 al Nissan Pathfinder.
Ce? Nu înțeleg ce vrei să spui.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8828 prin manual-mecanic
MR503

;) Aceste bujii sunt foarte bune, dar pe baza altor experiențe pe care le-am avut, nu funcționează la fel pentru toate motoarele. Îți sugerez să folosești bujiile originale (noi).
Dar ceea ce voiam să te întreb este dacă problema era deja prezentă înainte de schimbarea bujiilor pe care le menționezi (Bosh Super 4). Aștept cu nerăbdare părerea ta.:aha:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8844 prin manual-mecanic
Roly, salut, schimbă un fir de bujie cu altul și verifică firul care merge la injector. S-ar putea să ai un contact prost sau un fir rupt pe undeva.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8845 prin manual-mecanic
Da, am avut deja problema din cauza acelei defecțiuni. Am schimbat bujiile și am curățat injectoarele, dar problema a persistat. Cred că e benzina, care e foarte proastă aici în Bolivia. Oricum, mulțumesc pentru ajutor. Pa.