Căutare MDM

Buletin

Ford Focus 2002, probleme cu ABS-ul!!!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #7305 prin manual-mecanic
Ford Focus 2002, probleme cu ABS-ul! Publicat de manual-mecanica
Stimate Domn/Stimată Doamnă, Am o mare problemă. ABS-ul de la Fordul meu Focus din 2002 se activează doar la frânarea normală. Evident, funcționează și în timpul frânării de urgență, dar marea întrebare este dacă acest circuit ar trebui să funcționeze doar în situații de urgență și nu la frânarea moderată la apropierea de un viraj? Mecanicul meu a încercat totul: a înlocuit butucii roților din față, toți cei patru discuri și plăcuțe de frână și chiar senzorii de pe fiecare roată. Problema persistă; nu este foarte frecventă, dar când se întâmplă, este deranjant să simți acea vibrație în pedala de frână. Sistemul electric a fost, de asemenea, scanat și nu s-au găsit coduri de eroare. După cum puteți vedea, am încercat totul. Nu știu dacă vreunul dintre voi are experiență cu această mașină și ar putea oferi câteva îndrumări.

Cu sinceritate,

srazares.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni - Acum 16 ani și 8 luni #7306 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Ford Focus 2002, probleme cu ABS-ul!!!!!
Rulmenții roților vehiculului dumneavoastră nu ar fi trebuit să fie înlocuiți, deoarece problema este
electronică și nu mecanică. Scanerul ar trebui să aibă
capacitatea de a verifica ABS-ul; unele scanere nu acceptă această funcție.
Acest lucru se face pentru ca sistemul ABS să poată fi verificat
prin teste și comparații cu valorile stabilite. Voi încerca să găsesc mai multe informații despre cum puteți verifica, deoarece am același vehicul, deși
sistemul meu de frânare este convențional.
Ultima editare: acum 16 ani și 8 luni de către kolobok96 .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7334 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Ford Focus 2002, probleme cu ABS-ul!!!!!
După prelegerea pe care a ținut-o prietenul nostru, ca sfat ți-aș spune să verifici corpul multiplicatorului de putere; are robinete cu bilă care se uzează în timp. Verifică-l, nu ai nimic de pierdut. Ceva similar mi s-a întâmplat și mie cu un Ford Ranger.