Căutare MDM

Buletin

Ford Focus 2002, probleme cu ABS-ul!!!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7305 prin manual-mecanic
Ford Focus 2002, probleme cu ABS-ul! Publicat de manual-mecanica
Dragă, am o mare problemă, ABS-ul la Fordul meu Focus din 2002 se activează doar la frânarea normală, evident funcționează și la frânarea în situații de urgență, dar marea întrebare este că acest circuit ar trebui să funcționeze doar în situații de urgență și nu la frânarea moderată la ajungerea într-un viraj, acum mecanicul meu a făcut totul, a schimbat noile masele față, a schimbat cele 4 discuri de frână cu plăcuțele lor și a schimbat și senzorii de pe fiecare roată, acum problema persistă, nu este atât de repetitivă dar când se întâmplă este deranjant să simți acea vibrație în pedala de frână, sistemul electric a fost verificat și prin scaner și nu a ridicat nicio defecțiune.......după cum puteți citi am făcut totul, nu știu dacă are cineva expertiză pe această mașină ca să mă poată îndruma.......

Cu sinceritate,

srazares.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni - Acum 16 ani și 6 luni #7306 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ford Focus 2002, probleme cu ABS-ul!!!!!!
Vehiculul dumneavoastră nu ar fi trebuit să fie înlocuit în masă, deoarece problema este
de natură electronică și nu mecanică. Scanerul ar trebui să poată
verifica ABS-ul. Unele scanere nu acceptă această funcționalitate.
Acest lucru se face pentru ca sistemul ABS să poată fi verificat
prin teste și comparații cu valorile stabilite. Voi încerca să investighez mai multe informații despre cum puteți verifica acest lucru, deoarece am același vehicul, deși
sistemul meu de frânare este convențional.
Ultima editare: acum 16 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7334 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ford Focus 2002, probleme cu ABS-ul!!!!!!
După prelegerea pe care a ținut-o prietenul nostru, ca sfat ți-aș spune să verifici corpul multiplicatorului de forță, are robinete cu bilă și acestea se uzează în timp, verifică-l, nu ai nimic de pierdut, ceva similar mi s-a întâmplat și mie cu un Ford Ranger.