Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Passat TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7145 prin manual-mecanic
Probleme cu Passat TDI Publicat de manual-mecanica
Bună seara:
Se pare că întrebarea anterioară nu a fost încărcată corect.
O repet:
Am un Passat TDI de 90 CP din 1995 care are următoarea defecțiune:
Când urc panta, fie ea mică sau mare, când trec de 2500/3000 rpm, mașina „se oprește”, ca și cum sistemul de injecție a combustibilului s-ar fi defectat.
Acest lucru nu mi se întâmplă pe drumuri plate sau la coborâre, deși am mărit ocazional destul de mult turația pentru a testa și efectul de „oprire” nu apare. În rest, mașina funcționează ca un ceasornic.
Am dus-o la service și mi-au spus că computerul nu a afișat nicio defecțiune, dar problema persistă.
M-am gândit să schimb filtrul de combustibil și debitmetrul, dar nu știu dacă asta va rezolva problema.
Mă puteți ajuta?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7146 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Probleme cu Passat TDI
Cred că e foarte posibil să ai o admisie de aer în circuitul de motorină de joasă presiune. Cel mai bun mod de a verifica asta este să scoți filtrul de motorină pentru a elimina admisiile de aer și să fixezi toate punctele unde ai cleme. Nu te obsedați de turațiile motorului; problema nu apare dintr-un anumit număr de turații, ci dintr-o sarcină mare a motorului pe care o primești în urcări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.