Căutare MDM

Buletin

Direcție pentru Opel Astra G

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #6981 prin manual-mecanic
Direcție Opel Astra G Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu direcția. Curge ulei de la unul dintre brațe și am observat că rezervorul hidraulic este acoperit cu ulei hidraulic la exterior. Aș vrea să știu ce tip de ulei hidraulic are și nivelul lui, sau dacă trebuie să-l aerisesc sau ceva de genul acesta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #6998 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Direcția Opel Astra G
Sângerarea se întâmplă de la sine și nu sunt sigur în privința uleiului, dar de obicei au ATF. Poți întreba la dealerul Opel sau poți verifica manualul de utilizare pentru a vedea unde sunt trecute toate tipurile de ulei pe care le folosește mașina. Sfatul meu este să speli piesa umplută cu ulei înainte și după repararea ei. Dacă este vorba de braț, cel mai probabil este vorba de garnitura internă a casetei de direcție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7023 prin manual-mecanic
Ei bine, pentru orice eventualitate, am găsit întregul sistem de direcție la fier vechi. Nu sunt complet sigur cum e să spăl canistra și, dacă ar fi vorba de garnitură, aș putea să o repar eu sau ar trebui să o trimit la Sevilla?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7024 prin manual-mecanic
Dacă ai de gând să o schimbi, de ce ai de gând să o trimiți la Sevilla? Și ce trebuie să faci e să speli zona unde se vede sticla, ca să poți evalua unde curge.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7025 prin manual-mecanic
Bine, după ce am citit mesajul tău de 18 ori, cred că mi-a fost clar. Va fi vorba de a verifica unde pierde exact și apoi de a vedea dacă pierde. Și nivelul?