Căutare MDM

Buletin

Termostat radiator Citroen XM

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6969 prin manual-mecanic
Termostat radiator Citroen XM Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor;
Am un Citroen XM 2.1 TD Automat din 2000 și ventilatoarele radiatorului au încetat să funcționeze. Încercând să localizez defectul, am văzut că s-a ars un releu și am procedat la schimbarea lui, dar tot nu funcționează.

Pe internet am văzut că defectul ar putea fi la termoregulatorul radiatorului, dar nu am nicio idee unde se află.

Aș aprecia dacă cineva mi-ar putea spune locația lui în această mașină și cum să-l disting, pentru că am încercat să văd dacă există un manual de service pentru XM, dar nu există nici în spaniolă, nici în engleză... nici în lipsă.

Vă mulțumesc anticipat.

Edu

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7001 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Termostat radiator Citroen XM
În mod normal ar trebui să fie pe radiatorul din partea stângă sau pe chiulasa de lângă termostat. Verifică conectorul unde ai schimbat releul. Ar putea fi ca terminalul să fie ars și să nu existe alimentare sau masă. Releul pe care l-ai instalat are patru sau cinci pini. Verifică conform codurilor care ar trebui să iasă dacă există alimentare sau masă, orice, spune-ne și vom încerca să te ajutăm mai mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.