Căutare MDM

Buletin

martorul de verificare a motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7048 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul motorului
Salut, bătrâne, uite, s-ar putea să ai probleme. Cel mai bine e să verifici încă o dată ce scrie în diagnoză, pentru că pe termen lung vei economisi mulți bani pe piese de schimb incorecte. S-ar putea să ai o problemă cu bujiile, cablajul bobinei, injectoarele etc. Ar trebui să mă ocup eu de asta, dar sunt aici în Chile. Verifică filtrele de combustibil și de aer. Asta e tot ce poți face fără unelte.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7061 prin manual-mecanic
Ei bine, ieri am făcut diagnosticul cu un prieten și se pare că e senzorul de oxigen (cel de pe galeria de admisie) și arată și el punct mort înalt. Conform explicațiilor prietenului meu, este un senzor care indică poziția manetei de acționare dacă este sus sau jos, ca să vadă dacă pistonul urcă și coboară...
așa că azi am cumpărat senzorul de oxigen și pe celălalt trebuie să verific dacă e bun sau dacă e deconectat.
Și sper că odată cu asta se va stinge nenorocitul de martor și nu se va mai strica la mine...
SENZORUL S-A DEFECT DE CÂND L-AM CURĂȚAT CU WD40 ÎN ZIUA ACEEA, MAȘINA A ÎNCEPUT SĂ SE DEFECTEZE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7066 prin manual-mecanic
Ce senzor ai curățat cu WD-40? Senzorul de oxigen? Celălalt senzor pe care l-ai menționat, cred, se numește senzor de detonație, care este cel mai apropiat lucru de ceea ce știu eu. Acum, senzorul de detonație este situat în blocul cilindrilor, aproape la înălțimea chiulasei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7080 prin manual-mecanic
NU VECHI, AM REPARAT DEJA PROBLEMA CU SENZORUL, AM PUS DEJA UNUL NOU ȘI MAȘINA ME MERGE EXCELENT, ACUM ÎMI LIPSEȘTE DOAR CELĂLALĂ SENZOR CARE SE NUMEȘTE PUNCT MORT RIDICAT, DAR NU ȘTIU UNDE ESTE SITUAT, AM DESCĂRCAT DEJA MANUALUL PENTRU MAȘINA MEA DE PE ACEASTĂ PAGINĂ, DAR NU-L POT DESCHIDE, ÎMI SPUNE CĂ FIȘIERUL ESTE DETERIORAT,
POATE MĂ PUTEȚI AJUTA CU ACEL MANUAL (HYUNDAI ELANTRA DIN 96 PÂNĂ ÎN 01 (ENGLEZĂ))

MULȚUMESC ANTICIPAT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7123 prin manual-mecanic
Ai cumpărat deja și senzorul ăla, o să-ți fie mai ușor, întreabă-l pe tipul care ți l-a vândut unde se duce și nu ai nevoie de manual sau ceva de genul ăsta, e umila mea părere.