Căutare MDM

Buletin

Îndoieli privind cablarea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6948 prin manual-mecanic
Întrebare despre cablare postată de manual-mecanica
Ei bine, întrebarea mea este despre tipul de cablu pe care ar trebui să-l folosesc. Vreau să consolidez împământarea fizică a bateriei, cablul alternatorului către baterie și împământarea. Adică, un Big Three. Asta pentru că tocmai am instalat un amplificator de sunet.

Cablul trebuie să fie cel folosit pentru echipamentele audio auto sau nu ar fi o problemă cu un altul cu aceeași secțiune transversală de conducție?

Pe baza considerațiilor mele, nu ar fi o problemă, deoarece cel folosit pentru curentul amplificatoarelor este diferit doar pentru că este mai flexibil, nu? Mulțumesc anticipat.B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #6961 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre cablare
Ai dreptate, doar flexibilitatea cablului se schimbă. Desigur, fiind mai flexibil, protejează puțin mai mult împotriva tăierii. Acum, cablurile depind de grosimea lor în funcție de munca pe care o fac. Un cablu foarte gros, precum cel al bateriei, nu este necesar, dar nici nu este la fel de subțire ca un cablu de difuzor paralel. Cu un cablu de calibru 10 sau 3/4, ai mai mult decât suficient.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #6965 prin manual-mecanic
Bine, mulțumesc. Tocmai am avut sentimentul că am dreptate. Acum că știu că e adevărat, e timpul să lucrez.

Am ales deja grosimea sârmei, ținând cont la ce o voi folosi. Deci totul va merge foarte bine.

:cheer:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7002 prin manual-mecanic
Există un tabel cu ce tip de cablu sau mai degrabă grosimea cablului ar trebui să folosiți în funcție de distanța pe care trebuie să o parcurgeți și de consumul cablului. De asemenea, vă reamintesc că mașinile au un cablu special care este mai rezistent la temperatură și este mai flexibil decât cablurile folosite acasă.