Căutare MDM

Buletin

pe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #6996 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: aprindere
Mai întâi, spune-ne despre ce fel de mașină și motor vorbești și ce vrei să faci. Dacă nu ne explici, îți vom spune orice fără să știm ce cauți și tot ce vei face este să-ți pierzi timpul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7067 prin manual-mecanic
Nu e o întrebare generală să vezi dacă am înțeles cum se folosește lumina stroboscopică, mă gândesc de două luni la tuning și distribuție... și de fiecare dată când fac o curea mă uit la marcaje, zilele trecute am scos o pompă de la o Honda diesel, motorul e montat tot pe un Rover, și nimic după aceea șeful de atelier a montat-o și m-am uitat să văd dacă se văd punctele dar nu...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7068 prin manual-mecanic
Apropo, am cartea lui Arias Paz. Te-ar interesa să o încarc?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7118 prin manual-mecanic
E de școală veche, dar mereu servesc la rezolvarea unor probleme subtile, toate contribuțiile sunt binevenite, Esmeralda, când vrei să schimbi o curea de distribuție pentru că e foarte veche, cel mai bine e să marchezi singură cureaua și fulia, îți va fi mult mai ușor să ramifici și nu-ți asumi niciun risc.