Căutare MDM

Buletin

Regulatorul meu de aer condiționat nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6864 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să știu dacă cineva știe cum pot rezolva următoarea problemă:
Când încerc să reglez aerul condiționat, nu funcționează. Funcționează doar când rotesc butonul la numărul 4. Ce pot face?
Vehiculul în cauză este un Scenic din 1999.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6868 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Regulatorul meu de aer condiționat nu funcționează
:woohoo: UITE, ÎN GENERAL SE DETERIOREAZĂ REZISTENȚA DE VITEZĂ. ACEL MODEL PREVEDE UNUL MECANIC. CEEA CE SE DETERIOREAZĂ, ÎN GENERAL, ESTE O DIODĂ CARE INTRĂ ÎN REZISTENȚĂ. SE FACE O PUNTE PE DIODĂ ȘI CELE PATRU VITEZE VOR FUNCȚIONA DIN NOU. CE SE ÎNTÂMPLĂ ESTE CĂ REZISTENȚA GESTIONEAZĂ PRIMELE TREI, IAR CELE PATRU VITEZE VIN DIRECT DE LA COMANDA AERULUI CLIMATIZAT LA MOTORUL VENTILATORULUI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6877 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Regulatorul meu de aer condiționat nu funcționează
Ceea ce spune gaudencio05 este corect, al patrulea este direct și la toate modelele și mărcile când se întâmplă asta este vina roții sau o schimbi sau o ocolești, este decizia ta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6883 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Regulatorul meu de aer condiționat nu funcționează
Mulțumesc foarte mult GAUNDENCIO și KIKEMEC, dar dacă ajustez rezistența, vor continua să funcționeze diferitele tipuri de viteză a aerului?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6884 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Regulatorul meu de aer condiționat nu funcționează
Bine, acum am înțeles. Deci, prin scoaterea diodei și atingerea ei, toate cele 4 viteze vor funcționa. Dar poți să-mi spui unde sunt? Sunt puțin confuz. Sunt toate pe același regulator de viteză încorporat?