Căutare MDM

Buletin

Scuză-mă, mă poți ajuta cu semnalizatoarele?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6830 prin manual-mecanic
Bună ziua, mulțumesc pentru ajutor. Am un Levaron American '87, care este un Phantom. Problema este că semnalizatoarele și semnalizatoarele nu funcționează când luminile sunt aprinse. Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6831 prin manual-mecanic
Nu se aprind deloc sau se aprind foarte puțin? Poate că există o problemă cu alimentarea. Când farurile sunt stinse, curentul poate ajunge la semnalizatoare și la luminile de semnalizare, iar când acestea sunt aprinse, toată curentul merge către faruri. Verificați cablajul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6832 prin manual-mecanic
Chiar nu știu ce se întâmplă. Cu luminile stinse, semnalizatoarele și semnalizatoarele funcționează doar la stopurile din față; cele din spate nu și scot un sunet de tic-tac. Dar când aprind luminile, chiar dacă sunt doar stopurile laterale, săgețile de pe bord nu mai clipesc, rămân aprinse și sunetul nu se mai aude.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6852 prin manual-mecanic
Problema ta este relativ frecventă, această defecțiune este prezentată și de Peugeot, Fiat, Toyota, telecomanda este principala problemă a indicatorilor, dar pericolele ar avea legătură puțin mai mult cu solul vehiculului, verifică solul care ajunge și, de asemenea, releul acestora se poate bloca, telecomanda funcționează mai mult sau mai puțin la fel ca un releu doar cu diferența că o poți controla, în general, nu știu cazul tău specific, în interiorul telecomenzii există o cutie mică care controlează întreaga cutie are foi de cupru, curăță-le, șlefuiește-le puțin și verifică dacă nu sunt în stare proastă, vreo gaură sau foarte aproape de alta,