Buna ziua

Sper că ești bine, sunt columbian, studiez mecatronică auto, sunt încă în stadiul teoretic și mi-au cerut să fac un proiect cu faruri cu xenon și trebuie să-l prezint. Subiectele sunt următoarele:
*parametrii producătorului (cum ar trebui să funcționeze luminile)
Cât timp ar trebui să-i ia tehnicianului să repare luminile?
*evaluează sistemele cu xenon conform standardelor de mediu, igienă și siguranță industrială.
*evaluarea senzorilor și actuatorilor sistemului în funcție de producător (când se știe dacă este bun sau rău, teste statice și dinamice cu un scaner sau în funcție de producător).
*manipularea periferică a sistemului (ce trebuie făcut pentru a ajunge la element, adică primii pași pentru a putea manipula luminile care sunt în mașină).
*programarea modulelor electronice (cum se face).
și trebuie să mă bazez pe fotografii și videoclipuri... hm, ei bine, îți spun asta pentru că nu am găsit nimic asemănător și m-au sfătuit să merg la o reprezentanță, dar m-am dus și toți cei la care m-am dus mi-au refuzat informația asta...

Și așa sunt aici să văd dacă mă puteți ajuta, cu un site web sau un manual cu xenon, nu știu, videoclipuri... Nu știu... ajutați-mă... nota mea depinde de asta...

......vă rog să mă ajutați...,,,,,mulțumesc că ați citit asta și aș aprecia dacă m-ați putea ajuta.