Căutare MDM

Buletin

ÎNTREBĂRI PRIVIND CONEXIUNEA AMPLIFICATORULUI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6739 prin manual-mecanic
FOARTE BINE, AM UN RADIO CD BLAUPUNKT ȘI AȘ DORI SĂ-L CONECTEZ LA UN AMPLIFICATOR DE ACEEAȘI MARCĂ, DAR AM OBSERVAT CĂ RADIOUL MEU CD NU ARE IEȘIRE RCA ȘI AȘ VREA SĂ ȘTIU DACĂ LA INSTALAREA ADAPTORULUI, AȘ PIERDE ACEEA IEȘIRE PENTRU DIFUZOR SAU AȘ PUTEA FACE AMBELE LUCRURI????

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6796 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : ÎNTREBĂRI PRIVIND CONECTAREA AMPLIFICATORULUI
Este posibil să le folosești în continuare doar dacă conectezi convertorul din interiorul sistemului stereo, adică direct la placa de circuit, dar acest lucru este puțin complicat dacă nu ai cunoștințele și uneltele necesare. Poți conecta în continuare difuzorul, deși sistemul stereo s-ar putea încălzi prea tare. Ce model are sistemul stereo și amplificatorul? Poate că amplificatorul are o intrare de înaltă frecvență.
Îmi imaginez că vrei să continui să folosești ieșirile stereo pentru că amplificatorul este doar pentru bas, nu? Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6797 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : ÎNTREBĂRI PRIVIND CONECTAREA AMPLIFICATORULUI
Este complet blaukpunt și are o impedanță de 4 ohmi pe clear dacă atunci când duc cablul de la un difuzor la amplificator cu adaptorul am pierdut deja un difuzor și amplificatorul are doar 2 canale și am vrut să-l folosesc pentru un subwoofer și 2 difuzoare în portbagaj plus logo am vrut ca radioul CD să alimenteze cele 4 difuzoare din mașină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6813 prin manual-mecanic
Pune multiplicatori de ieșire și permite conectarea doar a amplificatorului și de aici ia conexiunea pentru subwoofer, în magazinele audio poți cere mai multe informații, le spui că vreau asta pentru asta și gata, în orice caz poți multiplica fără să pierzi putere.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6818 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult. Dacă mai am întrebări, vă voi anunța. Mulțumesc, pupici.