Căutare MDM

Buletin

Mercedes 300E anul 1990

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6738 prin manual-mecanic
Mercedes 300E anul 1990 Publicat de manual-mecanica
Am un 300E din 1990 care se supraîncălzește la viteze mici. Mă îmbolnăvește. Nu știu ce să mai fac. Am înlocuit pompa de apă și am refăcut radiatorul. Vreau să plec în vacanță, dar mă tem că o să-l stric în drum spre sud. Orice informație, prieteni, ar fi apreciată.
trucker40

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6760 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mercedes 300E an 1990
Verifică dacă ventilatorul funcționează, dacă e electric, dar cred că al tău e termoventilator, spune-mi dacă funcționează și dacă nivelul apei scade sau rămâne la fel, dacă e vreo scurgere sau ceva, dacă toate astea sunt în regulă, scoate termostatul și lasă-l așa, nu cumpăra unul nou, pur și simplu lasă-l fără el, dacă după toate astea se mai încălzește, scoate o bujie și vezi dacă e ruginită, și verifică și dacă uleiul nu e emulsionat, scoate pur și simplu capacul de umplere cu ulei și vezi dacă e o cremă, oricare dintre aceste ultime două alternative e serioasă, și ar trebui să schimbi garnitura chiulasei, acum dacă o face doar la turație mică și dispare când mergi cu viteză, cel mai probabil e doar ventilatorul. Verifică și anunță-mă ca să te poți bucura de vacanță curând.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6768 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene. Am scos deja termostatul, bujiile sunt noi și, slavă Domnului, nu intră apă în ulei, așa că garnitura e în regulă. Insist, mă face să mă simt rău... dar îmi place la nebunie, hahaha.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6770 prin manual-mecanic
Cât despre apă, când am scos radiatorul pentru a-l strânge, am văzut că la turații mai mari trimitea mai multă apă, am schimbat pompa cu una nouă, dar problema nu s-a rezolvat. Am văzut cum aproape că nu trimitea apă la turații mici, dar când am accelerat, furtunul trimitea o cantitate completă în radiator, probabil am pierdut o cutie făcând acest experiment, dar de acolo m-am dus să cumpăr pompa, cu cea nouă tot nu trimite apă... Insist, mă scoate din minți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6807 prin manual-mecanic
Nu ai spus dacă ventilatorul este electric sau mecanic, în afară de termostat dacă îl scoți tot pe treapta mică, poate scădea debitul din moment ce modifici debitul apei. În afară de asta, ai văzut dacă există o supapă în sistem care a fost lăsată deschisă și deviază presiunea undeva și la ce temperatură ajunge la tine?