Căutare MDM

Buletin

lumini de frână Toyota Sequoia, VSC TRACK și BSC oprite

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6876 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Frână Toyota Sequoia, lumini VSC TRACK și BSC OFF
Uite, când pedala se întărește, servofrâna e de vină; membrana se dilată și se defectează, nimic mai mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #7977 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Frână Toyota Sequoia, lumini VSC TRACK și BSC OFF
Salut, am aceeași problemă cu SUV-ul meu Toyota Runner. Văd mesajele VSC TRACK și VSC OFF, iar scanerul nu afișează niciun cod de eroare. Aș dori să știu cum pot diagnostica această eroare sau cum o pot rezolva sau de unde pot descărca manualul de reparații sau un tutorial. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #7978 prin manual-mecanic
PRIETENE, PROBLEMA TA ESTE ALIMENTAREA FRÂNEI, ARE UN CONECTOR PE PARTEA STÂNGĂ, CARE INDICĂ MODULULUI CÂND ESTE O PROBLEMĂ ȘI APRINDE ACESTE LUMINI, SCHIMBĂ-L ȘI SE VOR ȘTERGE AUTOMAT, ÎN ALTCEVA VERIFICĂ CONECTORII ELECTRICI PE CARE I-ARE CILINDRU PRINCIPAL DE FRÂNĂ, ARE ȘI ASTA LEGĂTURĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni - Acum 16 ani și 2 luni #8017 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult, dragi prieteni, pentru opiniile și colaborările voastre pe teme care pot fi de mare ajutor ambelor părți. Ultimul comentariu despre sistemul electric și modul este foarte apropiat de ceea ce se întâmplă. Vă voi spune posibilele cauze și îmi puteți spune când vă reparați mașina dacă asta a fost sau nu. Unui prieten care a întrebat prin intermediul acestui blog, i-am spus posibilele cauze pe care le-am investigat pentru această migrenă care a revenit odată cu problemele cu vehiculele americane, în special Toyota, deoarece vehiculele japoneze aproape niciodată nu au astfel de probleme.
Pentru orice eventualitate, cel mai simplu lucru pe care mecanicul îl poate face este să vă spună: Modulul ABS este defect, trebuie înlocuit. Modulul sau computerul pentru acea piesă este ultimul lucru pe care ar trebui să-l considerăm defect. În primul rând, se efectuează o scanare cu scanere special pentru marca, modelul și anul mașinii. De asemenea, rețineți că există scanere pentru motoare, altele pentru frâne, altele pentru aer condiționat etc. Spre deosebire de unii mecanici care susțin că un scaner poate citi totul, este pentru că nu le are pe celelalte. În al doilea rând, dacă scanerul nu vrea să citească sau se chinuie să o facă și nu șterge erori care pot fi chiar vechi, atunci luați în considerare că ar putea exista un scurtcircuit, fie din cauza cablurilor rupte, fie pur și simplu a unui terminal deteriorat. După ce verificați acest lucru și vă asigurați că totul este în ordine, verificați senzorii de viteză de pe fiecare anvelopă și lăsați-i să măsoare ce trebuie să măsoare și că sunt calibrați corect. Nu le spuneți că nu pot fi calibrați. După toate acestea, tocmai am verificat ECU-ul, modulul ABS și modulele VSC Off și VSC Track. Nu am reușit să urmez toți acești pași. După ce am pierdut atât de mult timp și bani și am făcut multe cercetări, nu am reușit să trag aceste concluzii. Nici măcar tehnicienii Toyota nu știu cum să-și recunoască defectele și cum să le rezolve pentru utilizatori. După cum puteți vedea, fiecare consultație este onorară. Cred că vehiculul este suficient, nu? Să vedem dacă puteți contribui cu idei și contribuții noi. Manuel, o îmbrățișare din Santa Cruz, Bolivia. Această diagramă vă va oferi o idee despre ce vorbesc.
Nicolas
Ultima editare: acum 16 ani și 2 luni de către .