Căutare MDM

Buletin

lumini de frână Toyota Sequoia, VSC TRACK și BSC oprite

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6726 prin manual-mecanic
Am nevoie urgentă de ajutor. E ceva care mă cam camioane. Sistemul lor electronic al acestor Sequoia este foarte enervant. De ce se aprinde martorul frânei de mână odată cu comutarea VSV TRACK și VSC OFF?
Ce cauze posibile ar putea fi? Am scanat-o pe Pwero pe scaner, nu apare nimic, adică, ca și cum nu ar avea nimic, dar cred mai degrabă că este pentru că este un scaner pentru vehicule japoneze și nu americane și prietenul meu a pus-o într-un Land Cruiser și s-a oprit și 4700 cmc, din moment ce nu există Toyota Sequoia în scanerul lui, ce ar putea fi aceste martori luminoși? Sunt periculoși? Cum pot remedia aceste probleme? Ce ar trebui să repar și ce să iau în considerare?
Cineva mi-a spus ce este sistemul de stabilitate? Și am întrebat: „Ce înseamnă asta?” O mână de ajutor, vă rog.
Mulțumesc, mașina mea este un model din 2002. :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6755 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Frână Toyota Sequoia, lumini VSC TRACK și BSC OFF
Verificați nivelurile de la luminile de frână ale vehiculului. La fel ca la Peugeot, acestea se aprind când nivelul lichidului este scăzut. Verificați toate nivelurile și aduceți-le la marcaj. Apoi vom vedea dacă s-a îmbunătățit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6839 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Frână Toyota Sequoia, lumini VSC TRACK și BSC OFF
Mulțumesc foarte mult pentru sfat, dar îți spun că nu am setat nivelul indicat și lumina continuă, e altceva care merge odată cu lumina VSC Track și VSC Off.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6856 prin manual-mecanic
și cea cu orteza s-a stricat?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6862 prin manual-mecanic
Nu-ți spun nimic. Martorul de frână este încă aprins, și încă ceva e că frâna s-a blocat puțin. Frânează, dar pedala este tare. Bănuiesc senzorul de frână, care are legătură cu ABS-ul. Aș vrea să am manualul de reparații pentru acel break. Ar fi mai ușor de găsit problema. Mulțumesc pentru grija ta.