Căutare MDM

Buletin

Sistemul electric Renault Twingo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6812 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Sistemul electric Renault Twingo
Releele de semnalizare sunt de obicei în cutia de siguranțe. Dacă nu le găsești, caută sub bordul mașinii, unde sunt siguranțele. Le vei găsi în manualul de utilizare sau pe unele dintre capace. Se numesc Hazard Sipo, nu Cat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7355 prin manual-mecanic
Salut Giacummo, am citit că ai testat comutatorul de avarie la Twingo-ul tău. Am un Twingo din 2001 și mi-au stricat comutatorul de avarie la o spălătorie auto. A ieșit din priză, fiind sub bord. Poți să-mi explici cum îl pot înlocui? Am încercat la volan și la comenzile de aer condiționat, dar nu am reușit să ajung la ele.

Îți mulțumesc anticipat pentru ajutor!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9301 prin manual-mecanic
Bună! Ai reușit să rezolvi problema cu semnalul sonor și luminile de avarie de la Twingo-ul tău? La fel se întâmplă și la al meu (tot un model din '96), și am verificat deja butonul și siguranțele și sunt în regulă... Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9328 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Sistemul electric Renault Twingo
L-am tras în sus până a ieșit... nu e o operațiune foarte tehnică, dar a funcționat.
În ceea ce privește problema, era un fir de la semnalizatorul față și trecea prin fața radiatorului. După un accident, a încetat să funcționeze. Ei bine, firul în cauză s-a legat la masă și a ars unitatea (releele). Asta era problema.

Cu stimă.