Căutare MDM

Buletin

Sistemul electric Renault Twingo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #6812 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Sistem electric Renault Twingo
Releele de semnalizare se află de obicei în cutia de siguranțe. Dacă nu le găsiți acolo, căutați sub bordul mașinii, unde sunt siguranțele. Sunt listate în manualul de utilizare sau pe unele dintre cutiile de siguranțe. Se numesc relee de semnalizare, nu „catalizatoare”.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #7355 prin manual-mecanic
Salut Giacummo, am citit că ai testat comutatorul de avarie la Twingo-ul tău. Ei bine, am un Twingo din 2001 și comutatorul meu de avarie s-a deteriorat la o spălătorie auto. S-a slăbit și acum este sub bord. Poți să-mi explici cum îl pot înlocui? Am încercat de sus și prin comenzile de climatizare, dar nu ajung la el.

Mulțumesc foarte mult pentru ajutor!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9301 prin manual-mecanic
Salut! Ai reușit să rezolvi problema cu luminile de avarie și girofarurile de la Twingo-ul tău? Am aceeași problemă și cu al meu (tot un model din '96) și am verificat deja butonul și siguranțele și sunt în regulă... Mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9328 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Re: Sistemul electric Renault Twingo
Am tras în sus până a ieșit... nu e o operațiune foarte tehnică, dar a funcționat.
În ceea ce privește problema, era un fir de la semnalizatorul față care trecea prin fața radiatorului. După o lovitură (o coliziune), a încetat să funcționeze. Ei bine, firul în cauză în cele din urmă se lega la masă și ardea releele. Asta era problema.

Cu stimă.