Căutare MDM

Buletin

Cutie de viteze Mercedes C 180 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6657 prin manual-mecanic
Cutie de viteze Mercedes C 180 1996 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, vă spun că am cumpărat un Mercedes 180 de la o rudă. Mașina este automată și este nou-nouță. Problema apare după două săptămâni, se cuplează doar treapta a 2-a și marșarierul, adică schimbarea de urgență a treptelor de viteză. La Mercedes, mi-au spus că cutia de viteze este stricată și nu o vor repara, așa că cel puțin 6.000 € pentru una nouă. Aș vrea să vă întreb despre o fier vechi care ar putea avea în Andaluzia sau, dacă este necesar, dacă aș putea să o repar eu însumi. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7016 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cutie de viteze Mercedes C 180 1996
BUNĂ, NU CRED CĂ AR FI NECESAR SĂ O SCHIMB, DAR DEALERII SUNT ATÂT DE MINUNAȚI. DACĂ VREI SĂ ÎNTREBI LA ASYSUM, LE AU LA UN PREȚ BUN ȘI GARANTAT. SPER SĂ TE AJUT. DACĂ AI FI ÎN TENERIFE, AS FI PLĂCUT SĂ O REPAREZ, E SPECIALITATEA MEA.B) :woohoo: :S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7042 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cutie de viteze Mercedes C 180 1996
Mulțumesc foarte mult, Izquierdo, pentru răspuns. Renunțasem deja la acest mesaj. Voi vedea ce pot face și cât costă. În orice caz, mulțumesc pentru chestia cu Asysum.