Căutare MDM

Buletin

Demontarea volanului unui Ford F150 cu airbag

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6642 prin manual-mecanic
Bună ziua tuturor.

Aș dori să știu dacă cineva îmi poate oferi instrucțiuni scrise, fotografii sau copii scanate ale manualului de service care explică cum se demontează volanul original de la un Ford F150 (Lobo) din 2003.

Volanul original are airbag și vreau să instalez un volan sport. De aceea vreau să evit activarea airbagului sau deteriorarea arcului de direcție la demontarea volanului original.

Vă mulțumesc anticipat.

O după-amiază plăcută!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6690 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea volanului unui Ford F150 cu airbag
Salut, cred că te pot ajuta. Doar o întrebare. Noul volan va folosi mereu geanta sau va fi invalid? Am informațiile, dar cred că este mai bine pentru siguranța ta să păstrezi sistemul original.B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6721 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea volanului unui Ford F150 cu airbag
Există adaptoare care elimină funcția airbagului lateral șofer. Întrebați la centrele de tuning.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6753 prin manual-mecanic
Pe partea din spate a volanului există un capac care se scoate și deconectezi explozibilul de la bomba airbag, apoi totul este normal. Gândesc la fel ca și colegii mei când îți spun că este mai bine să lași sistemul original sau să anulezi corect airbag-ul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni - Acum 16 ani și 6 luni #6765 prin manual-mecanic
Noapte bună

Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri. O să explic mai detaliat. Dacă aveți informații despre cum se demontează volanul original, vă rog să mi le trimiteți.

Ceea ce vreau să fac este să schimb volanul original al vehiculului cu un volan sport MOMO. Știu dinainte că prin instalarea volanului sport nu se poate monta niciun dispozitiv airbag. Ceea ce vreau este să demontez volanul original în siguranță pentru a nu risca să se producă un accident în timpul acestui proces din cauza activării airbagului.

Aștept cu nerăbdare răspunsurile dumneavoastră.

Mulțumesc și o noapte bună.

PS Atașez o poză cu mașina.

Fișier atașat:

Nume de fișier: PA220012b.jpg
Dimensiunea fișierului: 45,48 KB
Ultima editare: acum 16 ani și 6 luni de către . Motiv: Nu am putut atașa imaginea .jpg