Căutare MDM

Buletin

Daihatsu Charade anul 96

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6603 prin manual-mecanic
Daihatsu Charade, anul 96. Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni,
scriu acest subiect pentru că am o problemă mare cu Daihatsu Charade-ul meu din anul 96, ceea ce se întâmplă este că radiatorul se încălzește mai mult decât natural la fiecare 15 minute, trebuie să decopăr radiatorul și să torn apă cu gheață pe el, cel mai rău lucru la toate acestea este că recipientul unde ar trebui să intre apa în radiator este prea plin ca și cum ar fi înfundat, pentru că acum că mi-am dat seama că este gol recipientul am turnat apă direct în radiator și recipientul pare plin ca și cum ar fi cu mușchi care ar putea fi ciupercă, pentru mine problema poate fi că radiatorul este înfundat la un moment dat și apa fierbinte se întoarce și face ca radiatorul să fie gol, dar nu știu, nu înțeleg prea multe despre mecanică, dar logica pe care o văd este cam așa și, de asemenea, nu știu cum să curăț radiatorul dacă aceasta este problema, sper că mă puteți ajuta.

Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6625 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Daihatsu Charade anul 96
Ei bine, pe baza a ceea ce descrii, e foarte probabil ca radiatorul tău să fie destul de murdar, cu sedimente. Curățarea lui nu e foarte dificilă; golește pur și simplu conținutul radiatorului când motorul e rece pentru a evita accidentele. Ulterior, dacă dorești, folosește un detergent de radiatoare care se vinde în multe locuri. Și recomand ca, dacă umpli radiatorul cu apă curentă, să nu mai faci asta și să folosești antigel pentru a preveni depunerile de calcar și alte sedimente. Mult succes.B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6631 prin manual-mecanic
Cred că problema ta e mai degrabă termostatul. Cred că e blocat și nu lasă apa să treacă. Mai probabil e radiatorul. Verifică-l oricum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6638 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu decizia lui Kike, dar e vorba de termostat și nu de radiator, dar un lucru: verifică ambreiajul ventilatorului sau ventilatorul, s-ar putea să fie stricat și ventilatorul să nu se rotească, și schimbă capacul radiatorului.