Căutare MDM

Buletin

bujii

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6579 prin manual-mecanic
Bujii Haogada Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Tsuru din 2003 cu 16 supape și problema mea este că acolo unde se înșurubează bujiile se acumulează ulei la exterior. Nu știu ce se întâmplă. Dacă cineva știe cum se poate remedia asta, aș fi recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6588 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: bujii haogadas
În general, bujiile sunt amplasate lângă capacul supapelor, când garnitura este uzată, începe să piardă un firicel de ulei, acest lucru face ca uleiul să curgă în afara motorului, începeți prin a-l regla, având grijă să nu exagerați! Puteți tăia garnitura și o puteți testa, dacă continuă să curgă ulei va trebui să schimbați garnitura, nu este scumpă, în Argentina costă în jur de 12 dolari.

Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6593 prin manual-mecanic
Dacă uleiul este pe exteriorul bujiilor și nu la vârful lor unde apare scânteia, problema nu este la motor, ci la scurgeri de ulei de la garnitura capacului supapelor sau de la capacul de umplere, pentru a fi sigur cel mai bun lucru pe care îl poți face este mai mult decât să strângi din nou așa cum sugerează tyson4, să o scoți, să cureți bine ambele suprafețe și să aplici silicon auto, nu este scump, apoi dacă garnitura este în stare bună pui aceeași, dacă nu, o schimbi, și gata, garniturile se ard la căldură și în timp, nu este grav dar totul se murdărește și motorul arată oribil.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6645 prin manual-mecanic
Bună seara, mă bucur să fiu pe forum. Garnitura capacului supapelor este deteriorată. Când o înlocuiți, sigilați-o cu silicon.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6646 prin manual-mecanic
Bună seara, mă bucur să fiu pe forum. Garnitura capacului supapelor este deteriorată. Când o înlocuiți, sigilați-o cu silicon.