Căutare MDM

Buletin

problemă cu Cavalier 1993

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6547 prin manual-mecanic
Problemă cu Cavalier din 1993 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor. Tocmai am cumpărat un Cavalier din 1996. Este în stare bună. Plănuiesc să-l restaurez. Doar voiam să întreb dacă cineva știe la ce servește un tip de memorie. Vine în mufa care servește drept capac pentru cutia de siguranțe de sub volan. Deoarece este deconectată, nu știu dacă asta face ca la accelerare să se simtă ca și cum se îneacă, dar când accelerez mai mult, se repară singură. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6573 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Cavalier din 1993
Chiar nu știu despre ce memorie vorbești, dar dacă e în pușca internă, nu ar trebui să afecteze nimic. Problema ar trebui să fie alta: e o problemă cu uleiul sau cu benzina?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6653 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Cavalier din 1993
AR TREBUI SĂ VERIFICI CARBURATORUL SĂ VEZI DACĂ ARE TURAȚIE JOS MANUALĂ SAU ELECTRONICĂ. MOTORUL ELECTRONIC ESTE CONECTAT LA BOBINA MOTORULUI DE TURNAȚIE MAXIMĂ. DACĂ NU FUNCȚIONEAZĂ LA TURAȚIE JOS SE SUFOCĂ ȘI LA TURAȚIE MARE REPREZINTĂ. DACĂ ESTE MANUAL ESTE PROAST REGLAT, ESTE UN DUC SIMPLU, DAR VA TREBUI SĂ REGLEZI CARBURATORUL LA TURAȚIE JOS ȘI SĂ ÎNCĂLZEȘTI BINE MOTORUL CA SĂ NU SE DEFECTEZE. ÎȚI LIPSEȘTE AERUL LA REGLAREA TURAȚIEI JOS MOTORULUI. AMESTECUL REAL ESTE 14 AER LA 1 BENZINĂ.