Căutare MDM

Buletin

Zgomot teribil într-un Opel Frontera 2.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6535 prin manual-mecanic
Zgomot teribil în Opel Frontera 2.8 Publicat de manual-mecanica
Salut! Am un Opel Frontera 2.8 TDI cu motor Isuzu. De ceva vreme, ori de câte ori îl pun în 4x4, de exemplu, ca să ies dintr-o zonă nisipoasă, trebuie să-l decuplez imediat pentru că mașina se conduce foarte greu, ca și cum puntea spate s-ar mișca singură. De asemenea, scoate un zgomot asurzitor brusc, ca și cum aș fi călcat pe o piatră mare, care apoi se oprește. Când îl pun înapoi în 2x4, mașina vibrează nebunește timp de mulți kilometri și apoi dispare treptat. Asta se întâmpla acum un an. L-am dus la un service auto și mi-au spus că este o problemă cu rulmenții, pe care i-au schimbat pentru că maneta de deblocare nu se potrivea corect.
Ce s-ar putea întâmpla?
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6568 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomot teribil la Opel Frontera 2.8
Dacă aceasta era deja problema într-un minut, cel mai probabil aveți aceeași problemă, poate că nu au schimbat nimic, ci doar au reparat-o, de aceea se poate întâmpla în general, se întâmplă să nu intre sau să nu iasă bine și de aceea produc zgomote și vibrații, s-ar putea, de asemenea, ca articulațiile universale, fie cele de transfer, fie cele normale, să fie în stare proastă sau să fie contaminate cu grăsime.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.