Căutare MDM

Buletin

consumul de benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6510 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul consumului de benzină
Carburatorul avea kitul complet montat...și avansul e ok...anticipasem deja toate astea...dar tot iese un miros intens de benzină din țeava de eșapament...nu știu dacă e corect, dar mi s-a spus că e posibil ca supapele să nu se închidă corect și de aceea benzina scapă în interiorul motorului și nu se arde complet...Am nevoie de confirmare în privința asta...??????

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6528 prin manual-mecanic
În realitate, are legătură cu asta, deoarece dacă supapele nu se așează corect sau nu se deschid sau nu se închid într-un mod care nu este sincronizat cu mișcarea pistonului, este posibil ca amestecul să iasă corect, deoarece pentru ca arderea corectă să aibă loc în cilindru, acesta trebuie să fie în punctul mort superior și ambele supape închise, dacă nu se așează bine, iese și produce acest miros, remediind această problemă rezolvi și problema suprapunerii, care este momentul în care cele două supape sunt deschise și are loc o curgere a gazelor, poate ai nevoie de o decarbonizare a sistemului și cu aceasta o rezolvi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6549 prin manual-mecanic
Am pus în practică comentariul tău... și datorită unui mecanic bun pe care îl cunosc, am reușit să rezolvăm asta și încă câteva... îți mulțumesc foarte mult pentru cooperare.