Căutare MDM

Buletin

Transmisie Ford Explorer 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6434 prin manual-mecanic
Transmisie Ford Explorer 1996 Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de ajutor:
am un Ford Explorer 4X4 din 1996, cutie manuală, și de ceva vreme când e cuplată tracțiunea integrală și când virez la stânga sau la dreapta cu tracțiunea față simt o șoc puternică ca și cum ar sar articulațiile planetare (au fost schimbate unele noi și e la fel). Când merg drept înainte nu se întâmplă nimic, decât când urc o pantă abruptă. A fost verificată întreaga parte mecanică.:S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6502 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie Ford Explorer 1996
Nu cred că ai verificat toată partea mecanică, dacă da, ai fi descoperit deja problema, adevărul este că acest tip de defecțiuni sunt greu de știut când nu ai vehiculul la dispoziție pentru a observa bine și a asculta zgomotele personal, dacă este uscat ca o lovitură problema poate proveni de la fluturii 4x4, este posibil să fi răsucit sau aliniat greșit sau să nu fi strâns ferm cardanul de transfer, aș verifica traversele care sunt cele care în mod normal cedează și unele dintre suporturi, apoi restul, ai putea verifica uleiul din cutie și să te asiguri că nu are particule metalice, deoarece este posibil să ai uzură a componentelor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6691 prin manual-mecanic
Am observat această defecțiune la Explorer și vă recomand să vă procurați un scaner. Cuplajul din cutia de transfer este electric și funcționează cu un modul. Dacă există o defecțiune electrică, ar trebui să aibă codul stocat în memorie. Defecțiunea ar putea fi cauzată de o deconectare intermitentă a sistemului 4x4, care, atunci când este rotit, se manifestă prin faptul că mecanismul nu suportă forța. Probabil se datorează deteriorării bobinei de conectare magnetică, unei benzi din interior sau unei deconectări cauzate de piese interne foarte uzate ale cutiei de transfer.

Sper că acest lucru vă este de ajutor.
Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6891 prin manual-mecanic
Am scos cutia de transfer și am găsit filtrul pompei complet înfundat și lanțul puțin uzat, dar nimic grav, nu suficient cât să-l sar peste. Cred că cea mai gravă problemă este ungerea, deoarece a fost unsă doar prin stropire și nu a existat presiune pe discurile de fricțiune. Încă nu am montat-o la loc, deoarece vrem să schimbăm pompa de ulei cu filtru și lanțul, dar piesele de schimb sunt destul de puține.
Mulțumesc pentru sfat, acolo este problema și, cum sunt în vacanță când mă întorc, voi vedea ce se face.