Căutare MDM

Buletin

Schimbarea plăcuțelor de frână la un BMW 320d

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6425 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am niște întrebări. Sper că mă puteți ajuta. Mi s-a aprins martorul luminos de schimbare a plăcuțelor de frână. Plănuisem să le schimb eu însumi, dar acum că martorul luminos s-a aprins, nu știu ce să fac. Știu că trebuie să înlocuiesc un cablu, dar nu am nicio idee ce fel de cablu este sau dacă este foarte complicat.

Am căutat prin manualul de service al mașinii mele, dar nu am găsit nimic. Îmi puteți spune ce tip sau model de cablu am nevoie și dacă este foarte complicat de înlocuit?

Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6426 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea plăcuțelor de frână la un BMW 320d
Roțile față stânga și spate dreapta au un senzor pe plăcuțele de frână. Când plăcuțele se uzează, senzorul atinge discul și se oprește. Soluția este să înlocuiți plăcuțele și senzorul de plăcuțe sau să conectați cele două cabluri ale senzorului. S-ar putea să fie ușor pentru dvs.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6442 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea plăcuțelor de frână la un BMW 320d
Mulțumesc barbasmec, o să încerc și o să văd cum mă descurc. Salut, încă o întrebare... oare ABS-ul sau controlul stabilității mi-ar putea face probleme? Nu ar face vreo diferență la schimbarea plăcuțelor?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6469 prin manual-mecanic
Uau? Nu înțeleg asta. Controlul transmisiei funcționează cu ABS-ul și, prin urmare, cu plăcuțele de frână.