Căutare MDM

Buletin

SOS URGENT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6418 prin manual-mecanic
SOS URGENT Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să vă informez că plămânul pompei de vid al carburatorului meu R19 RT 1.7 (francez) este defect. Această piesă de schimb este atașată la modulul de aprindere Siemens cu 8 pini (original) plus bobina de aprindere electronică (plămânul nu poate fi înlocuit):ohmy: . În Chaco nu pot obține modulul, iar în Bs As îmi cer 3000 (trei mii de pesos). Ideea mea este să înlocuiesc distribuitorul electronic original cu altul care are un modul atașat și avans de vid. Va funcționa acest lucru?
Va putea noul sistem să îndeplinească aceleași funcții ca și modulul original? Vă rog să mă AJUTAȚI. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6430 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: SOS URGENT
Poți instala un sistem diferit, dar ai nevoie de un electrician foarte experimentat pentru ca acesta să funcționeze corect. Acum, având în vedere prețul de achiziționare a materialelor și al manoperei, va fi mai ușor să cumperi piesa. Caută-o la un magazin de dezmembrare (demontează-o) este mai ieftin.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.