Căutare MDM

Buletin

putere diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6410 prin manual-mecanic
motorină Publicat de manual-mecanica
Să vedem cine mă poate ajuta.
Motorul se oprește când îl punem la treabă, parcă nu mai are putere. Cred că e pompa, nu e bine sincronizată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6417 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: putere diesel
Salut prietene, îți recomand ca înainte să te atingi de pompe să începi prin a exclude filtrul de aer, filtrele de ulei și să specifici bine, când îl pui la treabă motorul pierde din putere sau turație, dacă este vorba de ultima variantă, ar putea fi ambreiajul. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6427 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: putere diesel
Apreciez răspunsul. Filtrul de combustibil este nou, iar filtrul de aer l-am scos doar pentru testare. S-a îmbunătățit în aproximativ 5 minute, dar tot rămâne fără combustibil.
Motorul este instalat pe un mic excavator al unui prieten de-al meu, iar el mi-a spus că pompa a fost înlocuită acum câteva zile, așa că cred că asta e tot.
Voi afla modelul motorului și voi vedea dacă cineva știe momentul, „la ce grade”.

Mulțumesc