Căutare MDM

Buletin

senzorul de presiune a uleiului se aprinde

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6380 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Toyota Tercel an 88, nu mi-a dat multe probleme, dar recent am identificat o scurgere de ulei, era o garnitură a pompei de ulei, am schimbat-o, dar acum când se încălzește la mai mult de jumătate din marker și opresc accelerarea, senzorul de presiune a uleiului se aprinde, iar când accelerez se oprește, ce ar putea fi?????????????
Mulțumesc anticipat!!!!!!!!!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6399 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Senzorul de presiune a uleiului se aprinde.
Uite, în primul rând, nu este normal ca indicatorul de temperatură să treacă de jumătate, acolo ai o problemă pe care trebuie să o rezolvi rapid pentru a evita răsucirea chiulasei și a provoca daune suplimentare, în ceea ce privește uleiul, s-ar putea să-ți defecte pompa de ulei, când accelerezi vehiculul o faci să meargă mai repede și apoi se ridică și se stinge martorul, dar la viteză mică nu funcționează, când ai schimbat garnitura nu ai verificat-o? Și dacă nu ai schimbat-o niciodată ar avea 21 de ani, verifică-o să vezi dacă se ridică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6405 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Senzorul de presiune a uleiului se aprinde.
Sunt complet de acord cu Kike. Primul lucru de făcut este să verificați în Autodata presiunea uleiului din motor și turația la care ar trebui efectuat testul. (Presupunem că motorul trebuie să fie cald pentru a efectua testul.)

În al doilea rând, introduceți un manometru în orificiul filetat unde se află comutatorul de presiune a uleiului pentru a face o citire. Acest lucru va determina rapid dacă pompa de ulei trimite o presiune mai mică decât este necesar.

Dacă ați schimbat garnitura pompei de ulei, este posibil ca:

1. Noua garnitură să fie prea sus și să existe joc între rotoare, capac și corpul pompei.

2. O bucată din vechea garnitură să fie încastrată între cea nouă, motiv pentru care capacul nu se potrivește corect.

3. Rotoarele să fie uzate din cauza utilizării normale (mai mult de 21 de ani; kilometrajul și calitatea uleiului sunt cele care determină uzura).

4. Ai alimentat rezervorul cu benzină din cauza unei probleme la carburator sau folosești un ulei cu vâscozitate greșită pentru motorul respectiv (uleiul rămâne lichid, ca apa, și nu formează peliculă; curge peste tot, chiar până la punctul de a intra în contact direct cu piesele din cauza ruperii peliculei lubrifiante).

Oricare ar fi situația, fii atent la ea; îți vei pierde mașina dacă o lași așa prea mult timp.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42182 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: senzorul de presiune a uleiului se aprinde
Bună seara, bună seara.

Am aceeași problemă cu martorul de presiune a uleiului. Am instalat o pompă nouă și problema persistă. Nu am probleme cu supraîncălzirea, cu excepția faptului că atunci când turația scade, se aprinde martorul de ulei.

Ce sfaturi îmi puteți da?

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42219 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: senzorul de presiune a uleiului se aprinde
Bună ziua, în legătură cu acest subiect, vă pot spune că adesea complicăm lucrurile mai mult decât este necesar. Trebuie doar să urmați instrucțiunile. De exemplu, primul lucru este dacă folosiți uleiul potrivit pentru motorul dumneavoastră. În al doilea rând, schimbul de ulei și filtru. Și în al treilea rând, ceea ce vă va clarifica îndoielile, este dacă presiunea uleiului este corectă. Pentru aceasta, va trebui să vă uitați la presiunea indicată de producător și să o măsurați cu instrumentul corespunzător, în acest caz un barometru. Verificați aceste trei lucruri și veți găsi imediat defectul.