Căutare MDM

Buletin

Înlocuire chiulasă A4 2.0 TDI 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6366 prin manual-mecanic
Înlocuire chiulasă pentru A4 2.0 TDI 2005. Publicat de manual-mecanica
Aș dori dacă cineva m-ar putea ajuta să găsesc manualul de service pentru A4 2.0 TDI din 2005. Problema cu chiulasa a apărut și cred că e vina mea în acest moment (120.000 km). Aș vrea să pot depana problema cu mai multă încredere sau, dacă cineva știe ceva, să-mi clarifice unele dintre nelămuriri (cum să cuplez cureaua de distribuție fără să fie nevoie să o reglez). Mulțumesc și salutări membrilor forumului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6396 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea chiulasei la A4 2.0 TDI 2005
Este întotdeauna recomandabil să marcați distribuția înainte de a o scarifica, este mult mai ușor de asamblat ulterior și nu riscați ca vehiculul să se defecte sau să întârzie, marcarea este ușoară, cu un fluid corector lichid, din cele care servesc la ștergerea creioanelor de pastă sau a stilourilor, marcați doi dinți ai camei și ai curelei unde merg acei dinți, faceți la fel și cu arborele cotit, dacă aveți o camă dublă o veți marca pe ambele și gata.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.