Căutare MDM

Buletin

problemă cu transmisia automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6256 prin manual-mecanic
Problemă cu transmisia automată Publicat de manual-mecanica
Am probleme cu transmisia automată. Când pun schimbătorul de viteze în turația „D”, durează aproape 8 secunde până simt că schimbătorul intră în treapta de viteză. Am schimbat uleiul de trei ori, dar problema persistă.
Un mecanic mi-a spus odată că trebuie golit uleiul de turbină, dar nu știu cum să fac asta și nu mi-a spus. Voia să facă o avere, așa că, din moment ce știu cum să-l schimb, aș economisi o grămadă de bani.
AJUTAȚI-MĂ!!! CARE E PROBLEMA?:( :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6257 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu transmisia automată
Am uitat să-ți spun că camioneta mea e un Explorer 4x4 din '93, model automat :blush:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6260 prin manual-mecanic
Dragă King, într-adevăr, în convertorul de cuplu a mai rămas aproximativ 25 până la 30% din ulei. Problema este că nu este posibilă golirea acestuia la vehiculele ușoare, deoarece nu are un dop de golire. Această sarcină este posibilă doar la utilaje grele, cum ar fi încărcătoare frontale, autogredere etc.
Am impresia că mecanicul este un pic șarlatan; problema ar putea fi în circuitul hidraulic, o supapă calibrată greșit etc. Îți sugerez să iei presiunea din circuitele transmisiei pentru referință. Mecanicul pe care l-ai menționat poate face asta (tester).

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6293 prin manual-mecanic
Problemele cu transmisiile automate sunt destul de complicate de rezolvat singur, mai bine duci la un loc unde se pricep, acum pentru defectul pe care îl menționezi, uleiul nu ar avea nicio legătură atâta timp cât pui cantitatea corectă, acum aceste transmisii au filtre interne care se înfundă cu murdărie la fel ca cele de motor, ar putea fi din cauza asta, sau ar putea trece și prin benzile de frână, dar fii atent pentru că aceste probleme sunt complicate și greu de gestionat.